uaz + mercedes 3,0 diesel....czy warto,czy dużo zabawy??
Moderator: Student
- pakjusz_pl
- pakjusz_pl
- pakjusz_pl
Bart03 pisze:do konstrukcji czego? bo rame to uaza akurat ma mocniejsza i trwalsza np od patrola lub wranglera z duzym 4 litrowym silnikiem
to sie zgadza

Nie ma to jak poszalec radzieckim sprzetem 

- pakjusz_pl
Bng862 pisze:Mam już od tamtej zimy 300D od merca,jak narazie wszystko jest okey,i jakoś narazie nic się nie urywa.
no dokladnie, merol 300D to nie jest przeciez potwor zaden tylko silniczek (co prawda ciezki cholernie) ale ma tylko 88kucykow wiec co tu ma odrazu urywac niewiadomo co...

Nie ma to jak poszalec radzieckim sprzetem 

- piotr oskwarek
-
no ale ten temat dotyczy merca w uazie
a temat patrola w uazie jest parę tematów niżej
czytajcie trochę tytuły
coś ostatnio strasznie kasztani się całe forum
czy to wpływ nadchodzącego sezonu warsztatowego?
a temat patrola w uazie jest parę tematów niżej
czytajcie trochę tytuły
coś ostatnio strasznie kasztani się całe forum
czy to wpływ nadchodzącego sezonu warsztatowego?
były Terrano I: 2.4 z podtlenkiem i 2.7TD;
był UAZ 2.9V6;
była Vicia Long 2.0V6
jest Pipek 2.7CRD
był UAZ 2.9V6;
była Vicia Long 2.0V6
jest Pipek 2.7CRD
a co frytek nie znaszfaziuaz pisze:...ja czuję placki ziemniaczane...ratel pisze:Ja o niebie,a ktoś o chlebie. Co ma patrol i afgany do tego tematu?
Faziuaz, radzę nie jeździć za takim dolewaczem oleju. Zalatuje starymi frytkami..............jestem wrażliwy na ten smród i dlatego zawsze takich magików wyprzedzam.

A jak olej ze smażalini ryb to oceanem pachnie

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
niepoprawny kasztaniarz......klucz13 pisze:a co frytek nie znaszfaziuaz pisze:...ja czuję placki ziemniaczane...ratel pisze:Ja o niebie,a ktoś o chlebie. Co ma patrol i afgany do tego tematu?
Faziuaz, radzę nie jeździć za takim dolewaczem oleju. Zalatuje starymi frytkami..............jestem wrażliwy na ten smród i dlatego zawsze takich magików wyprzedzam.![]()
![]()
A jak olej ze smażalini ryb to oceanem pachnie![]()

ja olej po frytkach odcedzalem przez ponczoche i jezdzilem VW golfem 1.9TD tez roibilklucz13 pisze:a co frytek nie znaszfaziuaz pisze:...ja czuję placki ziemniaczane...ratel pisze:Ja o niebie,a ktoś o chlebie. Co ma patrol i afgany do tego tematu?
Faziuaz, radzę nie jeździć za takim dolewaczem oleju. Zalatuje starymi frytkami..............jestem wrażliwy na ten smród i dlatego zawsze takich magików wyprzedzam.![]()
![]()
A jak olej ze smażalini ryb to oceanem pachnie![]()

GazikoLandPatrol z pakietem V8, project 

- pakjusz_pl
..policja jak na dzień dzisiejszy nie bawi się w sprawdzanie osobówek (nie mają uprawnień)mogą sprawdzić ciężarowe...pakjusz_pl pisze:ratel pisze:takie dolewanie jadalnego oleju trochę zalatuje tandetą.........taki Lepper turbo. Chyba już lepiej kręcić na opałówce..............hi.....hm!...chyba nie chyba, na pewno
taaa.. na opałówce...do pierwszej gruntownej kontroli Policji
Witam
Mam pytanie właśnie w temacie 300D w UAZie
Więc sprawa wygląda tak: W Uazie znajdował się silnik 200D ale padł
I wczoraj zostałą zakupiona jednostka 3,0 D też od W123.
Skrzynia była od Uaza
Czy w zwiąku z tym będe musiał dorabiać wszystkie flansze od nowa czy przypasi od 200D itd.
Kurcze najgorsze jest to że UAZa już dosatałem z 200D i nei wiem co było orginales od UAZa a co od Mesia w tym miejscu gdzie się łączy skrzynia z silnikiem
Mi to wygląda na to że są dwie flansze ale podeśle zdjęcia później to mam nadzieję że ktoś mi to powie na 100%
Pozdro z góry dzięi jak ktoś pomoże
Mam pytanie właśnie w temacie 300D w UAZie
Więc sprawa wygląda tak: W Uazie znajdował się silnik 200D ale padł

I wczoraj zostałą zakupiona jednostka 3,0 D też od W123.
Skrzynia była od Uaza
Czy w zwiąku z tym będe musiał dorabiać wszystkie flansze od nowa czy przypasi od 200D itd.
Kurcze najgorsze jest to że UAZa już dosatałem z 200D i nei wiem co było orginales od UAZa a co od Mesia w tym miejscu gdzie się łączy skrzynia z silnikiem

Pozdro z góry dzięi jak ktoś pomoże
UAZ 3.0 Powered by 300D
UAZ 2.4 Powered by UAZ
YA3 POWER !
UAZ 2.4 Powered by UAZ
YA3 POWER !