zapomniales o sobiewofka pisze: a Ty mógłbyś być poprostu grzeczniejszy
hamulce tarczowe do uaza
Moderator: Student
wofka pisze:forma przekazu bardzo istotna (...)
(...) szkoda tylko że nie potrafisz sie kulturalnie podzielić swoimi wiadomosciami(...)
(...) i bez nerwów kolego (...)
Jaka ta młodzież teraz delikatna i wrażliwa się zrobiła......(...) a Ty mógłbyś być poprostu grzeczniejszy (...)

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
Ja na tematy prawne nie będę się wypowiadał, bo to nie moja działka, specjalistą jest tu Władek, który remonty/modernizacje swojego auta dawno by zakończył gdyby nie biegli...wofka pisze:dzięki cykor za namiar![]()
stronka doskonale mi znana
a co ty sądzisz o wywodach kolegi na temat biegłych?

Uważam, że Władek wie co pisze. W tej kwestii polegałbym na nim. Kiedyś sam małą burzę wywołałem na temat opon MTR goodyear-a, bo ktoś napisał, że są kewlarowe, z czym się nie zgodziłem, ale to inna bajka. A tu stanęło na biegłych zamiast na hamulcach.
Jedynym dowodem, że istnieje jakaś pozaziemska INTELIGENCJA, jest to, że się z nami nie kontaktują.
kurna ja myslałem ze dinozaury juz wymarły
a tu widze czynne wykopaliska
witam własciciela napiekniejszego pomnika
a co do biegłych lift 2", wykonanie hamulcy tarczowych, zamontowanie serwa i pompy z BMW lub inne ingerencje przy wypadku moga sie obic o biegłych sadowych i wtedy dupa

Mój Tel 502-449-548 juz działam
Jeep reaktywacja faza kolejna destrukcja
Jeep reaktywacja faza kolejna destrukcja
zbieram info na temat legalizacji przeróbek
w środe jestem ustawiony z diagnostą samochodowym a aktualnie czekan na odpowiedź na email który wysłałem do polskiego związku motoryzacji.jak narazie z tego co wiem to nie obejdzie się tez bez wizyty u ubezpieczyciela-w tym przypadku pzu bo mam najbliżej.
w środe jestem ustawiony z diagnostą samochodowym a aktualnie czekan na odpowiedź na email który wysłałem do polskiego związku motoryzacji.jak narazie z tego co wiem to nie obejdzie się tez bez wizyty u ubezpieczyciela-w tym przypadku pzu bo mam najbliżej.