Oceńcie czy warto go kupić
Moderator: Student
- maciejmlynarz
Wieprzownia to powiedz mi czy facet faktycznie jezdził tym w terenie i jakoś sobie radziło czy stało to jak te jego syrenki i było częścią zabytkowego hobby. Co do gaźnika to sie myliłem. Regulacja była dobra a zła praca wynikała z tego, że w pompie było dużo syfu. Podłączyłem ją odwrotnie, przepłukałem paliwem i jeden problem jest z głowy.
-
-
- maciejmlynarz
No szkoda, że wcześniej się nie dogadaliśmy bo byłbym naprawde wdzięczny gdyby go ktoś ocenił na miejscu. No ale musze sie pobujać tym co mam. Zobaczymy może w przyszłości zdecyduje się na coś nowszego
Podobno już na samym wjeździe do Krzeszowic mineli się z 3 UAZami. To chyba znaczy, że to nie są jedynie wkłady do gaażu ale mobilne autka.
Podobno już na samym wjeździe do Krzeszowic mineli się z 3 UAZami. To chyba znaczy, że to nie są jedynie wkłady do gaażu ale mobilne autka.
-
-
- maciejmlynarz
lbl78 to chyba widziałeś go jeszcze u tego faceta który go przerabiał bo z tego co wiem to właśnie on sprzedał tego uaza po to aby wsadzić kase w kraza. Ja kupowałem go już od innego właściciela. No ale mniejasz a to o dkogo ja go kupiłem. Skoro go oglądałeś to co powiesz o tych przeróbkach? Jest to wg Ciebie zrobione z głową czy lepiej zacząć robić go od podstaw
moim skromnym zdaniem to największa pomyłka to wydech, ale jak kto woli przynajmniej nie urwiesz
silnik mila byc uazowołga a widze zostal żuk
ja go jeszcze widziałem z plandeką ale lato było
miał mieć 2 amory z przodu chyba od malczana
i odjęte pióra żeby wykrzyż łapał większy nie wiem ile z tych przeróbek weszło w życie suma sumarum i ile dotrwało do tej pory, jeśli buda w dobrym stanie i nie trzeba kroić wszystkiego to fajne autko tyle że za chwile zabrzknie ci mocy
widze że stoi na tych samych oponach co dawniej (dosłownie)
najważniejsze jest pytanei czy jestes zadowolony jesli tak to zakup
a ewentualne następne przeróbki czy powrót do bardziej orginalnego wyglądu bedzie wymagał dużo pracy
aaa i malowanie
przynajmniej wiesz że masz jedyny w swoim rodzaju 

najważniejsze jest pytanei czy jestes zadowolony jesli tak to zakup

a ewentualne następne przeróbki czy powrót do bardziej orginalnego wyglądu bedzie wymagał dużo pracy

aaa i malowanie

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
- maciejmlynarz
On już stoi u mnie pod domem
Co do wydechu to napewno przerobie bo przy tym co jest teraz to zamkną mnie za decybele. Zawieszenie już dalszych zmain nie przechodziło. Zastanawiam się co z tym silnikiem. Czy jest sens już wymieniać czy najpierw pobawić sie na tym skoro chodzi a potem gdy wytknie kopyta wkładać coś innego

- wladimir.r
- Kontaktowanie:
dobrze gada dać mu 0.5wladimir.r pisze:Masz Żukiete. Konstrukcja prosta jak kilo gwoździ. Poniekąd klasyk z duszą.O ile nie będzie brakło Ci mocy to jeździj na tym co masz. Kasę wywal na coś innego. Na początek zrób to co jest do zrobienia konieczne. Nie naprawiaj tego co jest sprawne.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie:
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
- maciejmlynarz
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
to była ironia 
ten -
znaczek oznacza kasztana
Ogółem Uaz w błocie robi dobrze, ale na podjazdach jest do bani
Nie mów ze 2 tony, 2 tony ważył mój, ale miałem zmotana blaszanke
Jak masz brezent (zmotaj sobie prezent) to zawsze pare kg odpada
Uaz nie nalezy do ciezkich 4x4 co jest jego zaletą, bo swietnie miesci sie w wadze sredniej
ogółem porób co potrzeba, jeśli smigasz sam to kup tirfora , pas na drzewo i do lasu

ten -

Ogółem Uaz w błocie robi dobrze, ale na podjazdach jest do bani

Nie mów ze 2 tony, 2 tony ważył mój, ale miałem zmotana blaszanke

Jak masz brezent (zmotaj sobie prezent) to zawsze pare kg odpada

ogółem porób co potrzeba, jeśli smigasz sam to kup tirfora , pas na drzewo i do lasu

- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie:
Bo oni prawdziwego uaza na oczy nie widzieli,gÓral świętokrzyski pisze:uaz elegancko robi na podjazdach ale silnik nie moze być padaka i najlepiej jak jedzie 5 osóbPrzemekslaw pisze: ale na podjazdach jest do bani![]()
![]()
wogle uaz najlpiej zachowuje się jak jest załadowany bo zawieszenie zaczyna działać a nie tylko odbijać się od podłoża

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie:
Chujow@ść Uaza jest też jego zaletą
To poprostu zależy od tego co kto woli 

http://www.mudmasters-4x4.com
Pimpek... strikes again:) KNK forever!
Pimpek... strikes again:) KNK forever!
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
Bez brawury z tą mocą ze dwadzieścia kucy by się przydałoPrzemekslaw pisze:Dobra Dobra, Twój przypadek jest wyjatkowyklucz13 pisze:Nawet porządne druciarstwo to ich szcyt marzeńgÓral świętokrzyski pisze:ano racja
druciarstwem mi te płacze na chujowość uaza zaltują![]()
... masz pod maską wszechmocna i potężna andorie

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie: