To było bardzo szybkie.tarhim pisze:Szybkie to było

Moderator: Student
To było bardzo szybkie.tarhim pisze:Szybkie to było
Szczęściarz z Ciebie....tarhim pisze:(...)Tylko dziewczyna powiedziała że jak nie pouszczelniam plandeki, to przed wiosną nie wsiądzie![]()
(...)
Ma to swoje plusy i minusy,w zasadzie drewna się do lasy nie wozi a po drodze zawsze można coś ciekawego spotkać.maciejmlynarz pisze:Moja wcale do uaza nie wsiada. Choćbym nie wiem co tam miał za welury
Jeszcze młody jesteś ale z czasem nabierzesz odpowiednich nawyków.maciejmlynarz pisze:A to racja. Z tej perspektywy nie patrzyłem
eee nie potwierdzamcarinus pisze:Człowieku,jedz latem nad jezioro ze zdjętym dachem i zapodaj hasło że potrzebujesz chętne na przejażdzkę.Sikają z radości.Widziałem co się robiło jak kumpel pojechał swoim GAZ-em.Ja jeszcze wtedy nie miałem swojego łazika.
Chyba wkleję fotke tego gaziora po przeróbkach to zrozumiecie dlaczego jest tak chętnie oblegany nawet przez dziewczyny.chudy1 pisze: gaz/uaz przykłówa raczej niestety męskie zainteresowanie... laski raczej udają że nic się nie dzieje a panowie sikają z radości, podbiegają i już się nie można od nich oderwać, pytają jaki silnik, jak w terenie idzie....![]()
(
Kumpel chyba pozwoli wkleić fotkę na forum ale na jego miejscu nie chciałbym widzieć wszystkich okolicznych UAZ-ów podobnych do jego GAZ-a.maciejmlynarz pisze:Dawaj śmiało. Będziemy mieli wzór do naśladowania
też jestem ciekawOlek1605 pisze:a co z fotami tego Gaza
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość