Kasza-k33 pisze:Wielkie dzięki za zdjęcia widze ,że ogór kompletny, nareszcie wiem czego mi brakuje. Z braków u siebie zauważyłem: brak okna pomiędzy szoferką , szuflady pod oknem (Mam pytanko co znajduje się w tej szufladzie),sprzętu grającego wmonowanego w biurko ( u mnie był kasprzak w szufladzie),apteczki chociaż u mnie jest inne mocowanie na nią ale przynajmniej wiem że tam powinna byc ,no i monitora z kamerą. Widze ,że w waszym wymienili tylne lampy najprawdopodobniej dlatego,że webasto po nagrzaniu się, topiło orginalne, przynajmniej u mnie jedna była nadtopiona.
Być może będę miał "Książkę urządzenia" od tego Ogóra - my według niej kompletowaliśmy wyposażenie przy odbiorze z jednostki. Z większych rzeczy nie znaleźliśmy "Odbiornika CTV", czyli prawdopodobnie telewizora

, poza tym wszystko zgadza się z wykazem (oprócz drobnych kabelków
Siedzi tam monitor Unitra MS-2331 i kamera TP-K 162. (gdyby ktoś miał na zbyciu taką kamerę, to my chętnie przygarniemy, bo nasza jest niesprawna
Poza tym z rzeczy, których nie widać na zdjęciach jest jeszcze projektor filmowy z zestawem głośników. Jeszcze nie wybadałem gdzie to było przewożone.
Duża szuflada pod oknem jest pusta, nie ma w niej też żadnych mocowań. Nie wiem co w niej przewozili.
Edit - doczytałem jeszcze, że do kompletu powinien być magnetowid MTV-10. Jest to czarno-biały szpulowy magnetowid produkowany w latach 70. Albo go nie było w wykazie, albo nie doczytalismy - niewielka strata, bo i tak byłby pewnie niesprawny...
Ogór odpalił od pierwszego obrotu, jeździ jak szalony