szukam 4x fele na takie opony.....23,5x25
Moderator: Student
A mówiłem:):):)faziuaz pisze:od poczatku byl to żart!<Kacper> pisze:A czego? Inwestor się rozmyślił czy wytrzeźwiał?
http://www.mudmasters-4x4.com
Pimpek... strikes again:) KNK forever!
Pimpek... strikes again:) KNK forever!
Faziuaz napisal:
[/quote]pudzianowski zaklada takie opony sam ja potrzebuje wozka widlowego(ponad200kg sama guma,z fela ok 300)[/quote]
Fazi ze to byl teleturniej to bylo jasne no nie o to mi chodzi. Mam takie pytanie kto to jest p. Pudzianowski i do czego zaklada takie opony
Moze masz jakiejs foty albo jakiejs namiary w necie
ja to nie bylem w Polsce prawie dziesiec lat i nie jestem w temacie .
p.s dzisiaj jest 18 grudnia godz 22. 36 a u mnie jest w tej chwili 20 stopni ciepla jak ja Wam zazdroszcze sniegu
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
[/quote]pudzianowski zaklada takie opony sam ja potrzebuje wozka widlowego(ponad200kg sama guma,z fela ok 300)[/quote]
Fazi ze to byl teleturniej to bylo jasne no nie o to mi chodzi. Mam takie pytanie kto to jest p. Pudzianowski i do czego zaklada takie opony

p.s dzisiaj jest 18 grudnia godz 22. 36 a u mnie jest w tej chwili 20 stopni ciepla jak ja Wam zazdroszcze sniegu

Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
Gaz 69-57rp, Gaz 69-72rp,UAZ, MB 123,BMW 316,
http://img186.echo.cx/img186/2417/obraz0306bj.jpg to jest p.Pudzianowski (ten najblizej oponyGazon pisze:Fazi ze to byl teleturniej to bylo jasne no nie o to mi chodzi. Mam takie pytanie kto to jest p. Pudzianowski i do czego zaklada takie oponyMoze masz jakiejs foty albo jakiejs namiary w necie

"najsilniejszy czlowiek swiata"

nie wk....Gazon pisze:p.s dzisiaj jest 18 grudnia godz 22. 36 a u mnie jest w tej chwili 20 stopni ciepla jak ja Wam zazdroszcze sniegu![]()
![]()

a my marzniemy

wupasek pisze:http://img186.echo.cx/img186/2417/obraz0306bj.jpg to jest p.Pudzianowski (ten najblizej oponyGazon pisze:Fazi ze to byl teleturniej to bylo jasne no nie o to mi chodzi. Mam takie pytanie kto to jest p. Pudzianowski i do czego zaklada takie oponyMoze masz jakiejs foty albo jakiejs namiary w necie
)
"najsilniejszy czlowiek swiata"![]()
nie wk....Gazon pisze:p.s dzisiaj jest 18 grudnia godz 22. 36 a u mnie jest w tej chwili 20 stopni ciepla jak ja Wam zazdroszcze sniegu![]()
![]()
![]()
a my marzniemy
Dziekuje oto mi chodzilo

A co do pogody zawsze na gwiazdke bylo troche zimniej a czsami byl snieg a tym roku sie porobilo od tygodnia wieje cieply wiatr i sniegu nie widac.
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
pudzianowski zaklada takie opony sam ja potrzebuje wozka widlowego(ponad200kg sama guma,z fela ok 300)[/quote]Gazon pisze:Faziuaz napisal:

Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon[/quote]
Spoko przybywaj ku nam. Na wigilię zawsze zostawiamy przynajmniej jedno wolne miejsce i narty też się znajdą ...

PS.
Niech tylko Św. Mikołaj weźmie nowego UAZika w prezencie.

Pozdrowenia z Łodzi miasta Łodzi
Dziekuje za zaproszenie Wigilje zjem tu ze wszystkimi tradycjami dokladnie jak w Polsce jak by sie ktos zablakal w moje strony to wolne miejsce zawsze jest za stolem .
KUbutek a w sprawie nowego Uaza to robisz blad to trzeba napisac nie do Sw. Mikolaja a do Dzieda Maroza nasz Gwiazdor chyba nic o tych sprzetach nie slyszal .
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
KUbutek a w sprawie nowego Uaza to robisz blad to trzeba napisac nie do Sw. Mikolaja a do Dzieda Maroza nasz Gwiazdor chyba nic o tych sprzetach nie slyszal .

Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
wszystko już wiesz, komentarz nie potrzebnyGazon pisze:Dziekuje za zaproszenie Wigilje zjem tu ze wszystkimi tradycjami dokladnie jak w Polsce jak by sie ktos zablakal w moje strony to wolne miejsce zawsze jest za stolem .
KUbutek a w sprawie nowego Uaza to robisz blad to trzeba napisac nie do Sw. Mikolaja a do Dzieda Maroza nasz Gwiazdor chyba nic o tych sprzetach nie slyszal .![]()
![]()
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon

To jest ten sam facet tylko ma wiele ksywek.Gazon pisze:Dziekuje za zaproszenie Wigilje zjem tu ze wszystkimi tradycjami dokladnie jak w Polsce jak by sie ktos zablakal w moje strony to wolne miejsce zawsze jest za stolem .
KUbutek a w sprawie nowego Uaza to robisz blad to trzeba napisac nie do Sw. Mikolaja a do Dzieda Maroza nasz Gwiazdor chyba nic o tych sprzetach nie slyszal .![]()
![]()
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon

Pozdrowienia z Łodzi miasta Łodzi