OkejkozioU pisze:No to teraz leżą tam jeszcze dwa takie kawały betonu i w ogóle nie da się przejechać - macie nowy zderzak w Uazie więc do dzieła

Moderator: Student
nie wydlądają zbyt masywnie nie mówie że są gorsze od oryginału który jest jak z plasteliny ale nie miał bym do takiego zaufaniaczaykowski pisze:Olek1605 pisze:bym powiedział takie lajtowe te zderzaki wyglądają dość słaboczaykowski pisze:oczywistym głupcem jesteś.
nowe drogi w lesie robią Lasy Państwowe a nie gówniarze w UAZach
?
Widze że towarzystwo nie zrozumiało żartu.Poprzednicy pisze:.
Twoją wypowiedz traktuje jak zaśmiecanie forum. Wstrzymaj sie czasami kolego trollu. Da sie blokowac wypowiedzi na forum niktorych uzytkowników [zeby nie byly widoczne]?czaykowski pisze:oczywistym głupcem jesteś.
sam jesteś powieszchniaMłody_KrysoUAZ pisze:Nawet jezeli dasz wzmocnienia, to moim zdaniem ma za małą powieszchnie.
nie wiesz o czym mówiszMłody_KrysoUAZ pisze:A tak wogle to ten ceownik 80 mniejszy niz rama..... Tyle że mi zależy równiez na wytrzymałości.
buc jesteś i tyle.Młody_KrysoUAZ pisze:Proponuje przeanalizowac słowo 'offroad' - zeby tak beszczelnie to 'bez dróg' jednoznaczne z 'poza drogą'.
przepraszam koleżankę jeśli uraziłem.Młody_KrysoUAZ pisze:Twoją wypowiedz traktuje jak zaśmiecanie forum. Wstrzymaj sie czasami kolego trollu. Da sie blokowac wypowiedzi na forum niktorych uzytkowników [zeby nie byly widoczne]?czaykowski pisze:oczywistym głupcem jesteś.
Zwykły błąd. Czasami się zdarza. Jak twoje dziecko będzie miało dyzortografie to też sie bedziesz śmiał?czaykowski pisze:sam jesteś powieszchniaMłody_KrysoUAZ pisze:Nawet jezeli dasz wzmocnienia, to moim zdaniem ma za małą powieszchnie.
wytłumaczyłem gdyż dałeś przy cytowaniu mojego tekstu znak zapytania.Olek1605 pisze:nie wydlądają zbyt masywnie nie mówie że są gorsze od oryginału który jest jak z plasteliny ale nie miał bym do takiego zaufaniaczaykowski pisze:Olek1605 pisze: bym powiedział takie lajtowe te zderzaki wyglądają dość słabo
?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości