Dzwon
Moderator: Student
Dzwon
Witam. znowu mam problemik malutki. Zaliczyłem dzwona z maluchem. Gościu szedł na czołókę ale obiłem i pierdyknął w lewe przednie koło. Strat właściwie nie mam na blacharce ale poszedł mi układ kierowniczy. Kierownica się kręci a koła nie. Co może być przyczyną?Jak to zrobić?dzięki. A słowem-UAZ kontra maluch 2:1 (2 osoby w szpitalu:1 uszkodzonej kolumny kierowniczej)
wszystko mozliwe -ale zanim zakłada się temat - wypadało by się najpierw walnąć pod śmietnika i popatrzec...
8 matizów i mały wacek
www.szary-racing.pl
www.szary-racing.pl
dzwon
Hejka. Dzieki za porady. Odpowiadam na niektóre pytanka:
- osoby z malucha 1 w szpitalu na obserwacji i jedna zabrana na badania
- fotek nie mam niestety -aparat został w domu (jak zwykle gdy był potrzebny:) )
-maluszek już raczej nie pojedzie
- czy nie miał odpowiedniejszego wozu??? zapytałem zaraz po dzwonie raczej czy mu życie niemiłe
Dzieki za rady pozdro
*sator6*
- osoby z malucha 1 w szpitalu na obserwacji i jedna zabrana na badania
- fotek nie mam niestety -aparat został w domu (jak zwykle gdy był potrzebny:) )
-maluszek już raczej nie pojedzie
- czy nie miał odpowiedniejszego wozu??? zapytałem zaraz po dzwonie raczej czy mu życie niemiłe
Dzieki za rady pozdro
*sator6*
Ale dzien
Kurcze widze ze nie tylko ja mialem dzis przygode.Jadac sobi ejak zawsze lasem, musilaem cofnac i jak zwykle w takich przypadkach bywa, w jednym lusterku ok pusto w drugim tez wiec cofam, dodalem jeszcze gazy by po dgoreczke na wstecznym podjechal i niespodzianka - bylo tam drzewo. i tak niefortunnie trafdilem ze akurat w sam rog tylnego blotnika, kolo kola zapasowego.
A tak sie staralem rok temu z ta blacharka i nawet w tereni nigdy jej nie uszkodzilem tak mocno... ac tu zamiast zaokraglenie blotnika na zewnatrz jest treaz wewnatrz i bol... bardziej psychiczny bo beznadziejnie to wyglada. Bylem u blacharza i zaspiewal 200zl, ja zaczalem klepac ale jakos mi nie idzie... chyba poleci 200zl
A tak sie staralem rok temu z ta blacharka i nawet w tereni nigdy jej nie uszkodzilem tak mocno... ac tu zamiast zaokraglenie blotnika na zewnatrz jest treaz wewnatrz i bol... bardziej psychiczny bo beznadziejnie to wyglada. Bylem u blacharza i zaspiewal 200zl, ja zaczalem klepac ale jakos mi nie idzie... chyba poleci 200zl
Stefan Ostrowski
UAZ'79 - sprzedany
teraz jest JEEP Choerokee 4.0, '90r
UAZ'79 - sprzedany
teraz jest JEEP Choerokee 4.0, '90r