Witam wszystkich.
Mam taką dość nietypową prośbę. Obecnie noszę się z zamiarem zakupu UAZa 469 i poszukuje kogoś z Warszawy lub okolic kto posiada taki pojazd oraz wiedzę o nim. Chciał bym się spotkać, porozmawiać i obejrzeć dokładnie ten samochód. Interesuje mnie gdzie szukać korozji, jakie ma słabe punkty, wady, zalety itd. Konkretnie chodzi mi o maszynę w dość oryginalnym stanie gdyż mój będzie uczestniczył w zlotach. Na forach można znaleźć dużo przydatnej wiedzy ale nie zastąpi to kontaktu z pasjonatem.
Pozdrawiam
Marcin
Szukam pasjonata który mi pomoże.
Moderator: Student
-
- jestem tu nowy...
Re: Szukam pasjonata który mi pomoże.
Korozja - podłoga, nadkola, pas przedni, dół drzwi, itd.
Wady, zalety - było o wszystkim tu pisane, przeczytaj cały dział to przygotujesz się teoretycznie - żeby pokazujący auto nie musiał 2-godzinnego wykładu robić
Wady, zalety - było o wszystkim tu pisane, przeczytaj cały dział to przygotujesz się teoretycznie - żeby pokazujący auto nie musiał 2-godzinnego wykładu robić

znany w środowisku uaza był człowiek z Sulejówka - Pan Zbyszek. Nie wiem czy nadal się zajmuje.
- morte36
-
- Kontaktowanie:
Ja mieszkam w Warszawie ale Uaza mam na mazurach.
UAZ 31512-1990
GAZ 51-1951 remont
GAZ 69M-1970
tel. 501106073
GAZ 51-1951 remont
GAZ 69M-1970
tel. 501106073