Zagotował się
Moderator: Student
Zagotował się
Cześć wszystkim
Bardzo dbam aby chłodnica była pełna płynu i co z tego? Ostatnio wybrałem się na ok 40 km przejażdżkę, po szosach .Po ok 30 km zapaliła mi się kontrolka temperatury ale pootwierałem co się dało i zgasła jednak po ok kolejnych 5 km spokojnej jazdy spod maski kłęby pary buchnęły.No klasyka! Poczekałem aż trochę ostygnie,odkręcam korek chłodnicy a tam pusto,tylko bulgoty z głębin dochodzą! Zbiornik wyrównawczy natomiast bez zmian, tyle ile powinno być czyli w połowie i nawet nie bulgotał. Poczekałem godzinkę i wlałem wodę mineralną,którą miałem do picia. Dojechałem b spokojnie i powoli do źródła wody , napełniłem chłodnicę i do celu doczłapałem. No i sakramentalne pytanie?Dlaczego tak się zrobiło? I gdzie płyn się podział,spód auta SUCHY!!Przecież nie mogło tyle płynu się wygotować?
Bardzo dbam aby chłodnica była pełna płynu i co z tego? Ostatnio wybrałem się na ok 40 km przejażdżkę, po szosach .Po ok 30 km zapaliła mi się kontrolka temperatury ale pootwierałem co się dało i zgasła jednak po ok kolejnych 5 km spokojnej jazdy spod maski kłęby pary buchnęły.No klasyka! Poczekałem aż trochę ostygnie,odkręcam korek chłodnicy a tam pusto,tylko bulgoty z głębin dochodzą! Zbiornik wyrównawczy natomiast bez zmian, tyle ile powinno być czyli w połowie i nawet nie bulgotał. Poczekałem godzinkę i wlałem wodę mineralną,którą miałem do picia. Dojechałem b spokojnie i powoli do źródła wody , napełniłem chłodnicę i do celu doczłapałem. No i sakramentalne pytanie?Dlaczego tak się zrobiło? I gdzie płyn się podział,spód auta SUCHY!!Przecież nie mogło tyle płynu się wygotować?
Que penis aqua turbo??
Re: Zagotował się
głowica
, termostat, uszczelka pod głowicą , zakamieniona chłodnica , pompa wody 

lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
Najpierw pacz termostat 

KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
zamknięta żaluzja chłodnicy 

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Ta para co ulatywała to od płynu który wypluł. Zawsze z parą leci płyn, to nie czajnik
Dziwi mnie tylko ten zbiorniczek.

Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
"nullo retentus impedimento"
Może to banalne ale kranik spustowy przy chłodnicy zrobił psikusa.