Kierownica do UAZ
Moderator: Student
- traper-zk
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Kierownica do UAZ
Mam pytanko: od czego najlepiej zastosować kierownice tak aby wszystko pasowało była odpowiednio duża średnicą i gruba bo te od Żuka itp są cienkie i nie wygodne.
UAZ 469 B - PEUGEOT 2,3 D
Suzuki Samurai 1,3
Suzuki Samurai 1,3
od BMW E-30 tylko trzeba kilka razy uderzyc młotkiem w celu pogłębienia wieloklinu.
Sam zakupiłem taka skórzana i jestem bardzo zadowolony,róznica jest ogromna,mozna sie tezpobawic iglakiem pare minut,po pogłebieniu frezu pasuje dobrze ,acz ciasno
Sam zakupiłem taka skórzana i jestem bardzo zadowolony,róznica jest ogromna,mozna sie tezpobawic iglakiem pare minut,po pogłebieniu frezu pasuje dobrze ,acz ciasno
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Ja kiedys mialem od Audi 100 - stara wersja. Wieloklin nie bardzo pasowal, a do tego nei odbijaly mi kierunki (nie bede wyjasnial dlaczego bo to kazdy wie).
Wiec po 2 latach jezdzenia powrocilem do uazowej i przyznam ze wole ja od tamtej.
Aha tylko jak bedziesz kombinowal i masz uaza bez wspomagania ukladu kier. to uwazaj bys nie wstawil za malej. Koles wlozyl jakas malutka i ciezko mu si ena parkingu jezdzilo
Wiec po 2 latach jezdzenia powrocilem do uazowej i przyznam ze wole ja od tamtej.
Aha tylko jak bedziesz kombinowal i masz uaza bez wspomagania ukladu kier. to uwazaj bys nie wstawil za malej. Koles wlozyl jakas malutka i ciezko mu si ena parkingu jezdzilo

Stefan Ostrowski
UAZ'79 - sprzedany
teraz jest JEEP Choerokee 4.0, '90r
UAZ'79 - sprzedany
teraz jest JEEP Choerokee 4.0, '90r