nowy UAZ PATRIOT
Moderator: Student
- piotrpoi
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
nowy UAZ PATRIOT
WITAM WSZYSTKICH.czY KTOŚ WIDZIAŁ JUŻ NA WŁASNE OCZY UAZA PATRIOT?? jeśli chcecie go zobaczyć w necie to podaje link http://www.uaz.ru/eng/ wygląda całkiem bulwarowo ale czy zachowal dawny urok pokonywania terenu??czas i praktyka pokarze...prosze napiszcie cos bliżej jeśli go zobaczycie na ulicy czy w terenie
UAZ...kupić...remontować...kochać...

http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=11490
nie bede mowil, ze nie szukales.........bo wyszukiwarka tego tematu nie znalazla
, dopiero reczne poszukiwania daly efekty 
nie bede mowil, ze nie szukales.........bo wyszukiwarka tego tematu nie znalazla

ZG 5.2 96r.
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
- Bogdan 4x4
-
- piotrpoi
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Aro w policjii...skąd ja to znam...u mnie pały dostali takiego nowego i juz ze 20 razy lawetą wozili dziada do serwisu bo sie sypał...wzieliby uaza pięknego i niezawodnego i bez problemu każdą gnide przez las czy pole albo 2m zaspe dogoniliby...takie myślenie mają nasi "rządzący" na krótką mete prawda...

UAZ...kupić...remontować...kochać...

Uaz Patriot na dzisiaj kosztuje u mnie od 450 tys rubli do okolo 560 tys zalezy od wyposazenia . 1 USD = 28,38 rub. Nikt blizej w salonie nie umie wytlumaczyc jakie moze byc dodatkowe wyposazenie na 110 tys rubli.
Dzisiaj mialem okazje , {a moze to nie byla w ogole okazja} pojezdzic Patriotem , zagonilem go na spuszczone pole ryzowe utopil sie do drzwi po przejechaniu ok. 30 metrow, moj gazik i dwa uazy przeszly obok jak by nic im nie przeszkadzalo. Pozniej pojechalismy w gory w gorach trakcyjnie lepiej , ale strasznie nim trzesie jest za sztywny. Ja mysle ze za te dziegi mozna zmotac cos powazniejszego , no ale nowy syf jest nowy, ludzie tu biora jak cieple buleczki popieraja swoja produkcje po prostu trzeba byc patriotom zeby kupic Patriota. Oceniam go na 3+.
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
Dzisiaj mialem okazje , {a moze to nie byla w ogole okazja} pojezdzic Patriotem , zagonilem go na spuszczone pole ryzowe utopil sie do drzwi po przejechaniu ok. 30 metrow, moj gazik i dwa uazy przeszly obok jak by nic im nie przeszkadzalo. Pozniej pojechalismy w gory w gorach trakcyjnie lepiej , ale strasznie nim trzesie jest za sztywny. Ja mysle ze za te dziegi mozna zmotac cos powazniejszego , no ale nowy syf jest nowy, ludzie tu biora jak cieple buleczki popieraja swoja produkcje po prostu trzeba byc patriotom zeby kupic Patriota. Oceniam go na 3+.
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
Gaz 69-57rp, Gaz 69-72rp,UAZ, MB 123,BMW 316,