Cylindreki z samoregulacją
Moderator: Student
Cylindreki z samoregulacją
Zbowid pisal ze pojawily sie jakies nowe cylinderki z samoregulacja do uaza. Z tego co wiem to wołga ma takie same tylko wlasnie z samoregulatorami. Chce wlasnie takie zapodac tylko pytanie brzmi: czy wlaga ma takie same koncowki przewodow hamulcowych co uaz czy mniejsze 

UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień
- chiquito83
- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie:
Na te od Uaza jestem na tak
U mnie w uazie mam od wołgi , końcówki i przwody są te same . Same cylinderki jak na ruski wykonanie bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły- nie ciekną
... ale niestety śrdnica cylinderka jest 2-3 mm mniejsza a co za tym idzie zmalała siła działająca na szczęki!! Mimo dwustopniowj pompy słabo spowalniają
Myśle że w Uazowski nie będzi tych problemów

U mnie w uazie mam od wołgi , końcówki i przwody są te same . Same cylinderki jak na ruski wykonanie bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły- nie ciekną

... ale niestety śrdnica cylinderka jest 2-3 mm mniejsza a co za tym idzie zmalała siła działająca na szczęki!! Mimo dwustopniowj pompy słabo spowalniają

Myśle że w Uazowski nie będzi tych problemów