prosba o porade w sprawie uaza
Moderator: Student
prosba o porade w sprawie uaza
Witam! Dopiero zaczynam swoja przygode z uazem i stad moje pytanie.Przymiezam sie do kupna uaza(jutro mam ogladnac to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63949357 i prosilbym was o rady co sprawdzic i na co zwrocic szczegolna uwage przy zakupie tego autka! Uaza chce miec tylko do zabawy narazie w lekkim terenie a potem sie zobaczy! Tak przyszlosciowo mam garaz i pojecie o mechanice w samochodzie wiec za wszystkie rady z gory dziekuje!!!!
http://www.marcin.off-road4x4.pl/kupujemy.html
Temat już był na forum. Tu masz wszystko opisane a warto poczytać. Ja tej wiedzy nie miałem i zakup dostarczył mi sporo niespodzianek.
Powodzenia i wytwałości
Temat już był na forum. Tu masz wszystko opisane a warto poczytać. Ja tej wiedzy nie miałem i zakup dostarczył mi sporo niespodzianek.
Powodzenia i wytwałości

- m.organisciak
-
Wyciek płynu będzie od wewnątrz felgi widoczny patrz prawe koło tył (o ile to płyn), blachy do robienia będą (lewy tył błotnik) i to lusterko boczne jakieś małe. Brak zdjęć z wnętrza. Czyli liczyłbym się z koniecznością remontu blach, wymiana lub zestaw naprawczy tłoczków z tyłu. Może łatwiej będzie odpowiedzieć na pytanie kolegi kastrola jak napisze czego oczekuje, bo napisano "Maszyna w pełni sprawna - sprawne napędy i reduktor." cokolwiek to oznacza.
Jedynym dowodem, że istnieje jakaś pozaziemska INTELIGENCJA, jest to, że się z nami nie kontaktują.
generalnie to szukam autka ktore bedzie sluzylo tylko do zabawy w terenie i mam taki plan by kupic go jakos teraz i przez zime przygotowac go do sezonu a ten akurat sie trafil wiec prosze kolegow o jak najwiecej informacji na co mam patrzec przy kupnie i co jest z nim nie tak po zdjeciach(wiem ze ciezko ocenic ale kazda uwaga jest dla mnie bardzo wazna) po rozmowie tel z wlascicielem wiem ze ma silnik od wolgi i koles jest pierwszym wlascicielem! to tyle i mam nadzieje do zobaczenia gdzies w blocie:)
-
- Kontaktowanie:
Poszukaj gdzies w tematach tego na co zwrocic uwage bo to napewno bylo a nikomu nie chce sie pisac po raz enty tego samego.
WWW.FCSERWIS.PL ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, USUWANIE FAP DPF EGR, IMMOBILIZERY
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL