Moderator: Student
ludziska tylko odpowiadali czy im się podobafaziuaz pisze:powiedzcie, czy ktos moze wlascicielowi uaza ktory,przy swoim padle spedzil setki godzin pracy,z takim lub owakim skutkiem(to nie wazne!!!)powiedziec ze jego" cud techniki" to kupa gowna,Ja uwazam ze jest to nie ladne.Uwazam ze mozna mu pomoc,podpowiedziec,poradzic itp.![]()
Przemekslaw pisze:Zapytam tylko o jedno...co rozumiemy przez słowo przerobiony![]()
CZy to że wkładam w niego silnik V12 od Ferari i pyci jak motorowka..czy to że poprostu wykańczam to czego fabryka nie dała...np. lepsze koła, zmieniam hamulce na tarcze, dorabiam tapicerke, robie dach z blach; czyli poprawiam fabryke...powiedzcie bo nie wiem jak zagłosować
ja tez uwazam, ze bardzo nieladnie...faziuaz pisze:powiedziec ze jego" cud techniki" to kupa gowna,Ja uwazam ze jest to nie ladne...
nie zauwazylem zeby ktos tak okreslil zbudowany przez Ciebie samochod...faziuaz pisze:powiedziec ze jego" cud techniki" to kupa gowna,Ja uwazam ze jest to nie ladne...
Wiesz ! Zadziwiasz mniefaziuaz pisze:powiedzcie, czy ktos moze wlascicielowi uaza ktory,przy swoim padle spedzil setki godzin pracy,z takim lub owakim skutkiem(to nie wazne!!!)powiedziec ze jego" cud techniki" to kupa gowna,Ja uwazam ze jest to nie ladne.Uwazam ze mozna mu pomoc,podpowiedziec,poradzic itp.![]()
No popatrz! Mój PRAWY za mnie się odzywa . Rzeczywiście furka dość ciężka . Z paliwem jakieś 100l. i wszystkimi szpejami 2250 kg. No jeszcze masa kierowcy i pilota .vandall1 pisze:No lepiej bym tego nie ujął![]()
Bodek1-a Ty wazyłeś swoja furę?Bom ciekaw....
teraz nie chodzi o to, tylko oto ze,kazdy kto ogladnal sobie moje wypociny,przescigal sie w krytykowaniu ,roznych rzeczy a to "plaskate opony" a to "moze by go jeszcze obnizyc"" garbaty maluch""przod porazka" przecierz to opinie z forum.przecierz napisalem ze chodzi o przerobke blachygaaz99 pisze:ludziska tylko odpowiadali czy im się podobafaziuaz pisze:powiedzcie, czy ktos moze wlascicielowi uaza ktory,przy swoim padle spedzil setki godzin pracy,z takim lub owakim skutkiem(to nie wazne!!!)powiedziec ze jego" cud techniki" to kupa gowna,Ja uwazam ze jest to nie ladne.Uwazam ze mozna mu pomoc,podpowiedziec,poradzic itp.![]()
takie pytanie było
a jak byś zapytał o porade to napewno by ci doradzili
Uaz naszego "super"mechanika Faziuaz-a napewno<Kacper> pisze:Oj podejrzewam że niektóre plaskacze dostałyby po dupie w konfrontacji z takim uazem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość