Idzie zima więc pomyślałem o lepsiejszym ogrzewaniu

Pozdrowienia z Łodzi - miasta Łodzi .....
Moderator: Student
Ale tylko jechałaś ?Marci pisze:kubutek ty masz zimno w uazie chyba zartujesz umnie jest ze 30 stopni ciepła jak na dworzu jest minus 20, jak 2 lata temu jecha łem z zoną w góry swietokrzyskie w gródniu to siedzielismy w podkoszulkach w autku a ludzie oczy przecierali ze nam jest tak ciepło
Marci nie przecze ze jest cieplo, ale chyba sie nie zatrzymywaliscieMarci pisze:kubutek ty masz zimno w uazie chyba zartujesz umnie jest ze 30 stopni ciepła jak na dworzu jest minus 20, jak 2 lata temu jecha łem z zoną w góry swietokrzyskie w gródniu to siedzielismy w podkoszulkach w autku a ludzie oczy przecierali ze nam jest tak ciepło
Bo masz diesla z beczki, a oryginalny silnik pędzony gazem słabo grzeje, bo znaczna część ciepła idzie na ogrzanie parownika, który jest wpięty w obwód nagrzewnicy, a opór przepływu ma znacznie mniejszyMarci pisze:kubutek ty masz zimno w uazie chyba zartujesz umnie jest ze 30 stopni ciepła jak na dworzu jest minus 20, jak 2 lata temu jecha łem z zoną w góry swietokrzyskie w gródniu to siedzielismy w podkoszulkach w autku a ludzie oczy przecierali ze nam jest tak ciepło
KUbutek pisze:Ale tylko jechałaś ?Marci pisze:kubutek ty masz zimno w uazie chyba zartujesz umnie jest ze 30 stopni ciepła jak na dworzu jest minus 20, jak 2 lata temu jecha łem z zoną w góry swietokrzyskie w gródniu to siedzielismy w podkoszulkach w autku a ludzie oczy przecierali ze nam jest tak ciepło![]()
A tak serio to czym palisz ?
Tak naprawdę to jeszcze nie poganiałem zimą i jak mówią dmucham na zimne. Bo słyszałem że oryginalne ogrzewanie nie za bardzo grzeje ....Marci pisze:kubutek ty masz zimno w uazie chyba zartujesz umnie jest ze 30 stopni ciepła jak na dworzu jest minus 20, jak 2 lata temu jecha łem z zoną w góry swietokrzyskie w gródniu to siedzielismy w podkoszulkach w autku a ludzie oczy przecierali ze nam jest tak ciepło
He He a to ciekawestef pisze: Marci nie przecze ze jest cieplo, ale chyba sie nie zatrzymywaliscie
Bo w Uazie fakt - goraca - jezeli ma sie sprawna nagrzewnice, ale jak sie zatrzymasz to momentalnie sie wychladza - chyba ze masz normlany dach a nie plandeke.
...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość