Grill
Moderator: Student
Grill
Witam.
Moze orientuje sie ktos z Was ile kosztuje grill do uaza - chodzi mi o rury a nie o przednia atrape.
Dokladnie chodzi mi o orginalny uazowy grill, prosty z mocowaniem pod sruby trzymajace haki i zderzak... oczywisice to trzeba przerobic i wspawac cos jeszcze u gory zeby sie lepiej trzymal....
Ale poszukuje informacji ile takie cos kosztuje lub jak to przetlumaczyc na jezyk wschodni - czyli Rosyjski.(jak oni to nazywaja)
Moze orientuje sie ktos z Was ile kosztuje grill do uaza - chodzi mi o rury a nie o przednia atrape.
Dokladnie chodzi mi o orginalny uazowy grill, prosty z mocowaniem pod sruby trzymajace haki i zderzak... oczywisice to trzeba przerobic i wspawac cos jeszcze u gory zeby sie lepiej trzymal....
Ale poszukuje informacji ile takie cos kosztuje lub jak to przetlumaczyc na jezyk wschodni - czyli Rosyjski.(jak oni to nazywaja)
Stefan Ostrowski
UAZ'79 - sprzedany
teraz jest JEEP Choerokee 4.0, '90r
UAZ'79 - sprzedany
wlasnie o to mi chodzi co bedzie tansze??
Mam gila z Cherokee ale tam sa bardzo delikatne rureczki, wiec sie do moich celow nie nada.
A ile moze kosztowac zmowienie takiego grila i moze ktos wie ilo moze kosztowac??
Tylko nie piszcie -powyginaj sobie sam... bo do tego nie mam sprzetu.
Mam gila z Cherokee ale tam sa bardzo delikatne rureczki, wiec sie do moich celow nie nada.
A ile moze kosztowac zmowienie takiego grila i moze ktos wie ilo moze kosztowac??
Tylko nie piszcie -powyginaj sobie sam... bo do tego nie mam sprzetu.
Stefan Ostrowski
UAZ'79 - sprzedany
UAZ'79 - sprzedany
Re: Grill
stef pisze:Witam.
W rosji toto nazywa sie kanguriatnik КЕНГУРЯТНИК albo dugi ДУГИ , kanguriatnik to jest tylko przedni gril , a dugiami mozna nazywac cale orurowanie samochodu i tez przedni gril.
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
Gaz 69-57rp, Gaz 69-72rp,UAZ, MB 123,BMW 316,
Daj znać na PM za ile byś takiego grilla jak na pierwszej fotce wygenerował:)faziuaz pisze:wszystko zalezy od ksztaltu i materialu jaki pochlonie ten gril(grubosc rury,48mm,57mm) czy mocowane beda halogeny,czy malowany czy nie,jezeli malowany to jakim lakierem akryl,ftalowy,karbomidowy,mat czy polysk
http://www.mudmasters-4x4.com
Pimpek... strikes again:) KNK forever!
Pimpek... strikes again:) KNK forever!
Bartmann pisze:Daj znać na PM za ile byś takiego grilla jak na pierwszej fotce wygenerował:)faziuaz pisze:wszystko zalezy od ksztaltu i materialu jaki pochlonie ten gril(grubosc rury,48mm,57mm) czy mocowane beda halogeny,czy malowany czy nie,jezeli malowany to jakim lakierem akryl,ftalowy,karbomidowy,mat czy polysk
A (na PW oczywiście) jak kształtuje się cena takiego "pod wyciągarkę", z miejscem na halogeny?
Władek - Kraków
- paranoic_killer
zrobiles cos wogle z tych swoich kosmicznych wynalazkow?Władek pisze:Looziczek, byńdom we właściwym czasie...
kazdy chetnie by zobaczyl moze wymysliles cos ciekawego i przedatnego..
ale jak w takim tempie bedziesz sie ujawnial to zanim zobacze choc jeden pomysl bede juz z balkonikiem zapitalal, a nie autem

wupasek pisze: zrobiles cos wogle z tych swoich kosmicznych wynalazkow?
Zrobiłem ale niewiele. Dziecię mi się pochorowało i nawet nie miałem czasu, żeby budę dać do zrobienia (budę w sensie hardtop). To mnie wyhamowało. Po budzie elektryk - jest jesszcze kilka detali do podpięcia. Potem jakieś malowanie i kalkomania

Natomiast już teraz mogę powiedzieć, że znakomitym wynalazkiem jest grzałka zamontowana w bloku silnika, taka na 220V. Podłączyłem ją kiedyś, grzeje szybko i auto odpaliło na gazie od pierwszego razu, przy ujemnej temperaturze. Nie przypuszczałem, że ta grzałka będzie aż tak wydajna. Poza tym reszta szpejów "robi się".

Władek - Kraków
Po kiego grzałka ja w dyslu nie stosuje a parkuje pod chmurką i pali od strzałaWładek pisze:wupasek pisze: zrobiles cos wogle z tych swoich kosmicznych wynalazkow?
Zrobiłem ale niewiele. Dziecię mi się pochorowało i nawet nie miałem czasu, żeby budę dać do zrobienia (budę w sensie hardtop). To mnie wyhamowało. Po budzie elektryk - jest jesszcze kilka detali do podpięcia. Potem jakieś malowanie i kalkomania.
Natomiast już teraz mogę powiedzieć, że znakomitym wynalazkiem jest grzałka zamontowana w bloku silnika, taka na 220V. Podłączyłem ją kiedyś, grzeje szybko i auto odpaliło na gazie od pierwszego razu, przy ujemnej temperaturze. Nie przypuszczałem, że ta grzałka będzie aż tak wydajna. Poza tym reszta szpejów "robi się".
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
- paranoic_killer
Wiem że od Pajero po 91 oryginalny napewno nie będzie, przymierzałem, bez sensu. Wogóle to oryginalne grille Mitsuzbuszu to tylko popierdułka, czy chromowany czy matowy, kolega zweryfikował, mógłbyć zderzak a poszła też maska i błotnikdarkman pisze:orientujecie się czy oryginalny gryl z pajero do 90roku będzie pasował do uaza, bo ktoś mnie pytał, po prostu - a pojęcia nie mam zielonego,

Ale jako ozdóbka jest the best, sam mam taki od Pajera, 'myśliwski', otwierany do przodu

same starocie