Jak sądzicie czego to może być przyczyna i czy jest dla niego jeszcze jakiś ratónek????

Moderator: Student
Skoro mnianowicie twuj UAZ traci moc to może to być przyczyną wolniejszej jazdy. Nie ma ratónku.Żaba pisze:Mam pytanko, a mnianowicie muj Uaz traci moc![]()
Jak sądzicie czego to może być przyczyna i czy jest dla niego jeszcze jakiś ratónek????Mam przypuszczenia że ma poprostu słabą kompreche i będzie trzeba zmienić pierścienie
olej bierze?? w jakich ilościach?? cały czas jest słaby czy jak się rozgrzeje?? z odmy dymi??Żaba pisze:Mam pytanko, a mnianowicie muj Uaz traci moc![]()
Jak sądzicie czego to może być przyczyna i czy jest dla niego jeszcze jakiś ratónek????Mam przypuszczenia że ma poprostu słabą kompreche i będzie trzeba zmienić pierścienie
przypuszczenia??co to?,niema komu sprawdzić ciśnienia sprężaniaŻaba pisze:Mam pytanko, a mnianowicie muj Uaz traci moc![]()
ja myślę że przyczyną jest mało powietrza w oponach trza doładowaćGazon pisze:Do zimnego hirurga sekcja pokaze , a tak na powaznie wymiana pierscieni to jest leczenie syfa pudrem , jak bedziesz mial elipse w cylindrze to wymiana pierscieni pogorszy sytuacje , zgadzam sie z wypowiedziami za malo dales informacji to mi wyglada na reczny![]()
![]()
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
Nie zawsze pieprznie tak, że się nie da jeździć. Ale warto sprawdzić czy w silniku majonezu nie ma:):):)gÓral świętokrzyski pisze:Moze uszczelke pod głowicą wydmuchało
Ale 2 tyg raczej byś z tym nie jeżdził
Wystarczy korek od chłodnicy odkręcić , przygazować i zobaczyć czy płyn w chłodnicy bombelkuje znaczy sie czy idzie powietrze .Bartmann pisze:Nie zawsze pieprznie tak, że się nie da jeździć. Ale warto sprawdzić czy w silniku majonezu nie ma:):):)gÓral świętokrzyski pisze:Moze uszczelke pod głowicą wydmuchało
Ale 2 tyg raczej byś z tym nie jeżdził
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości