Czym się przełącza dojście paliwa z baków?

Moderator: Student
Pod siedzeniem kierownika masz/ powinieneś mieć kranczapla_offroad pisze:Witam
eh.. przeciez napisalem swoje usprawiedliwienieBart03 pisze:wupasek cos ty taki uszczypliwy ostatnio
to podpuchaczapla_offroad pisze:Witam
Czyli aktywny user...Przemekslaw pisze:Właśnie zauważyłem że Fazi przez 1 miesiąc nabił 2 gwiazdki..
czapla_offroad pisze:To fajnie, u mnie nie ma żadnej gajgi pod siedzeniem a ciągnie tylko z lewego baku![]()
no kurde, teraz się czepiliście znowu postówparanoic_killer pisze:czapla_offroad pisze:To fajnie, u mnie nie ma żadnej gajgi pod siedzeniem a ciągnie tylko z lewego baku![]()
Jakto nie ma??!! To sprawdź czy wogóle prawy bak podłączony jest- może wisi tylko dla ozdoby, a cały patent z przełącznikiem usunięty przez jakiegos "zmyślnego" mechaniora![]()
No cóż jak ktoś tak nabija posty jak Fazi (co drugi bez sensu i nie na temat) to nie ma się co dziwićKiedy w uazowskim dziale ktoś zrobi czyszczenie? Wtedy zobaczymy ile tych gwiazdków zostanie...
popatrz sam ,po 20-letniej praktyce zarzucono mi że nie wiem co to torx......no dobre....dobrze że mnie syn nie przegania od kompa....do czego to już doszło..."baba mnie bije"(nie brać dosłownie.....cytat z sexmisji).Przemekslaw pisze:Przeciez tu nie chodzi o doje***** sie tylko o ogólne zdziwienie...są osoby logowane w 2002 roku i maja znacznie mniej nabitych przez 3 lata niż ty w 1 miesiąc Fazi..nie obrażaj siem![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość