Czesci w Krakowie
Moderator: Student
Czesci w Krakowie
Czesc wszystkim.
Jestem wlochem i mam UAZ 469B rok 1986.
Szukam w Krakowie jakis sklep gdzie mozna kupic czesci.
Wiecie gdzie?
Dziekuje.
Jestem wlochem i mam UAZ 469B rok 1986.
Szukam w Krakowie jakis sklep gdzie mozna kupic czesci.
Wiecie gdzie?
Dziekuje.
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
Nie, ja mam na imie Alessandro, ja tez nie jestem guwnologiem;-)
Co to sa szklane domy?
Pytalem o Krakow, bo tam bedzie na tydzien wakacjowy, ale moge tez jechac gdzies ingiej, tylko zeby bylo tam to co potzebuje, bo ja nie moge dwa razy wracac w ten sam miejsce. Macie jakies sprawdzone magazyny w Krakow (city)?
pozdrawiam, Ale
Co to sa szklane domy?
Pytalem o Krakow, bo tam bedzie na tydzien wakacjowy, ale moge tez jechac gdzies ingiej, tylko zeby bylo tam to co potzebuje, bo ja nie moge dwa razy wracac w ten sam miejsce. Macie jakies sprawdzone magazyny w Krakow (city)?
pozdrawiam, Ale
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
Też zamawiam z Jarosławiaborman pisze:ja kupuje w jarosławiu (200 km od krakowa ) facet bez problemu wysyła pocztą , a ceny??!! ....ty włoch - czy ty nie jesteś przypadkiem - andrea ?

...nie chce mi się wtej chwili wymieniać ile nowych części zamówiłem ,kupiłem ,załatwiłem.........itd powiem tyko tak;żeby uruchomić tylko trzy uazy które nie były nawet kompletne i przyjechały do mnie na samochodzie ciężarowym........trzeba chyba parę częściehh Fazi widac że mało części oryginalnych zamawiałeś...

Alessandro to jedź na tydzień do ruskich ...........Rzym pisze:Nie, ja mam na imie Alessandro, ja tez nie jestem guwnologiem;-)
Co to sa szklane domy?
pozdrawiam, Ale

Mi jak z Kaliningradu przywieziono zestaw do gaźnika K-131 tj. komplet uszczelek i dysz to... pasowała tylko jedna uszczelka i żadna dyszka:) a i tak tej uszczelki nie założyłem bo nierówna powierzchnia części gaźnika była, więc starą oblepiłem silikonem czerownym i tak to złożyłem, bez sensu, kto robi te cześci:)
Poduszkowiec master 
http://www.gdansk4x4.pl

sklep
Sklep z czesciami do Uaza w Krakowie znajduje sie na os. Szklane Domy. To jest w dzielnicy Nowa Huta. Drogie sa to fakt ale jakos na bebechach do mostu tam kupionych krece juz 50 ty tysiac i jest ok.
UniformBravo40
Volvo 855 tdi
Volvo 855 tdi
a mnie pierwszy sie sypnal po 2 tygodniach, drugi wytrzymal z miesiac (nawet uznali gwarancje jako wade materialowa) a jak mi wymienili na nowy to nawet nie bylo numerow wiec tak ich zjebalem ze zaraz mi dali nowy kompletny z numerem. Pozatym np. kupilem cylinderek i oczywiscie okazalo sie ze otwor odpowietrznika nie byl wspolosiowo z gwintem, potem przyszedl czas na aparat zaplonowy i jak go wzialem do reki to tak ciezko chodzil ze nawet go palcami mialem ciezko przekrecic. Pompy paliwa- to juz nawet nie wspomne - chyba ze 4 u nich kupilem i same awarie - poprostu biora czesci z Ukrainy albo prywaciarzy. Teraz biore z Wroclawia i problemy sie skonczyly -aparat chodzi 3 rok, pompa paliwa dziala juz 2 rok bez usterkowo, dyfer takze juz 2 rok smiga
a pozatym wszystkie taile maja na miejscu a szklene domy z reguly maja puste polki i musza towar dopiero sprowadzac.

UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień
tak - tylko że uazowskie dyfry najczęściej padają przez złe poskładanie a nie zły materiał . ....chociaż - widziałem nowy zestaw koło tależowe +wałek atakujący na którym nie było gwintu tylko wytoczone okręgi imitujące gwint - sabotaż job ich mać byla .................. a to co trafia się na bazarach i giełdach to prawie zawsze odrzuty z produkcji które nieprzeszły ,,kontroli
'' jakości........tanie mięso psy jedzą - to chyba ruskie przysłowie .

Mój znajomy (tu na forum ksywka Kloss) miał UAZa z V8 od czajki, na oryginlanych mostach, nie zmielił żadnego, też twierdzi że jest to kwestia odpowiedniego, dokładnego poskładaniaBart03 pisze:twierdzisz ze ja nie potrafie skladac dyfrowkolego z czy do ludzi, pozatym nie tylko uazowski tylko kazdy dyfer jak zle poskladasz to padnie

Poduszkowiec master 

.....kolega sie niedenerwuje -uazy uchodzą za najbardziej awaryjne auta !- nikt nie zwraca uwagi jednak na fakt - z jakimi przebiegami są to auta jaką mają przeszłosć (las , wojsko ) i jak i gdzie były serwisowane (w przypadku uaza jest to bardzo obcobrzmiace słowo ) .......a dyfer w uazie trzeba umieć złozyć !!!!!!Bart03 pisze:twierdzisz ze ja nie potrafie skladac dyfrow :o kolego z czy do ludzi, pozatym nie tylko uazowski tylko kazdy dyfer jak zle poskladasz to padnie