Prosze Was odpowiedzice mi szybko

pozdrawiam
Moderator: Student
rybex pisze: Sprawdzalem mysallem ze chodzi tylko na 3 baniaki kupilem nowe kable zmieniam i
no wiesz ... skoro nie wiesz gdzie jest aparat zaplonowy to zachodzi obawa, ze wymieniles nie te kable co potrzebarybex pisze:hehehe mozecie sie smiac albo nie wiem co ale gdzie w uazie jest aparat zaplonowy
cichy pisze:rybex pisze: Sprawdzalem mysallem ze chodzi tylko na 3 baniaki kupilem nowe kable zmieniam ino wiesz ... skoro nie wiesz gdzie jest aparat zaplonowy to zachodzi obawa, ze wymieniles nie te kable co potrzebarybex pisze:hehehe mozecie sie smiac albo nie wiem co ale gdzie w uazie jest aparat zaplonowy
Kopułka nie ma sie ruszać...chyba, że ktos ma nierówno pod kopułką:):)rybex pisze:nio czyli kopulkahehe to dzieki a wlasnie ona ma sie ruszac
Tak przy okazji mam pytanie ?Bartmann pisze:Ostatnio jak miałem zapytać kolege jakiego typu mam rozrusznik to zrobiłem pare zdjeć i mam jedno z aparatem zapłonowym w roli głównej:):)
Więc ponizej masz foto wyjasniające zgadkowe połozenie tego device'a:
Tak wołga...a filtr jest założony na specjalny adapter. Faktycznie nieźle trzeba się pogimnastykować żeby to cholerstwo założyć.Didymos pisze:To silnik wołgi chybakacperekk pisze:Co to za filtr wystaje tam po lewej obok popmy paliwa? Wygląda jak oleju![]()
Tylko coś mocno nie pasi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości