Jak wzbudzić zaintersowanie???
Moderator: Student
Jak wzbudzić zaintersowanie???
Chciałem w swojej okolicy wzbudzić zainteresowanie UAZem,a przynajmniej jazdą w terenie i nie wiem jak to najskuteczniej zrobić? Myślałem żeby coś na samochodzie ponaklejać? np. napisy w stylu www.rajdy 4x4. forum UAZowe itp. tylko nie wiem jak to wyglada od strony prawnej [reklama ,antyreklama]. A może jakieś inne pomysły? No bo wiecie w terenie samemu to troche głupio się jeżdzi a czasem nawet niebezpiecznie. POZDRAWIAM!
W TERENIE Nissan Patrol GR 2.8 NA ASFALCIE BMW 320I 24V 150KM.
Re: Jak wzbudzić zaintersowanie???
Jak chcesz zachęcić ludzi do jazdy w terenie to nie pokazuj im uazatomek4x4 pisze:Chciałem w swojej okolicy wzbudzić zainteresowanie UAZem,a przynajmniej jazdą w terenie i nie wiem jak to najskuteczniej zrobić? Myślałem żeby coś na samochodzie ponaklejać? np. napisy w stylu www.rajdy 4x4. forum UAZowe itp. tylko nie wiem jak to wyglada od strony prawnej [reklama ,antyreklama]. A może jakieś inne pomysły? No bo wiecie w terenie samemu to troche głupio się jeżdzi a czasem nawet niebezpiecznie. POZDRAWIAM!

w sumie 1353 KM 
no replacement for displacement!

Zdecydowanie ludzie przykładają zbyt dużą wagę do tego czym się jedzie, a nie jak.
Najważniejsze jest oczywiście przygotowanie auta. Jęśli Uaz posiada nowe gumy np. MT BF i wyciągarkę plus jest w dobrym technicznie stanie zajedzie dalej niż się wielu wydaje. Mnóstwo ludzi kupuje auta na które tak na prawdę ich nie stać. Myślę że leczą w ten sposób swoje kompleksy. Wolę dobrze przygotowanego do jazdy w terenie Uaza niż rozlatującego się Merca G. Błota nie interesuje co po nim jedzie.
Chcesz zaimponować ! Miej czystego, schludnie wyglądającego Uaza i tyle.
Najważniejsze jest oczywiście przygotowanie auta. Jęśli Uaz posiada nowe gumy np. MT BF i wyciągarkę plus jest w dobrym technicznie stanie zajedzie dalej niż się wielu wydaje. Mnóstwo ludzi kupuje auta na które tak na prawdę ich nie stać. Myślę że leczą w ten sposób swoje kompleksy. Wolę dobrze przygotowanego do jazdy w terenie Uaza niż rozlatującego się Merca G. Błota nie interesuje co po nim jedzie.
Jurek tel: (602) 632 093
VW T - 3 Syncro x 2
Suza Viertarka......4x4 !
VW T - 3 Syncro x 2
- Miskiller
-
czegos tu nie rozumiem... PO COtomek4x4 pisze:Chciałem w swojej okolicy wzbudzić zainteresowanie UAZem,a przynajmniej jazdą w terenie i nie wiem jak to najskuteczniej zrobić? .....

4-ta REAKTYWACJA.Zrobie sobie PTO do Quada...a co ? umiem..
No,widocznie pies mu zdechł, więc kolegów szuka
Ale zgoda-samemu nudno....
Środowisko jest,albo nie.Babcia ma rację-czysty samochodzik i trochę po miescie pojeżdzić,przewieżć tego i owego.Wytworzyć zapotrzebowanie,hehe
Naklejki forum-jak najbardziej,ale bez przesady.
Ale temat!

Ale zgoda-samemu nudno....
Środowisko jest,albo nie.Babcia ma rację-czysty samochodzik i trochę po miescie pojeżdzić,przewieżć tego i owego.Wytworzyć zapotrzebowanie,hehe
Naklejki forum-jak najbardziej,ale bez przesady.
Ale temat!

KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
święta racja ja tam chwale sobie swojego uaza ale jednak kupiłem parcha i go motamBABCIA I pisze:Zdecydowanie ludzie przykładają zbyt dużą wagę do tego czym się jedzie, a nie jak.

w sumie 1353 KM 

- MACIEK KRAKÓW
Ale mudder Twoj UAZ to full wypas i niewiele w nim go jeszcze przypomina, bo to monster jak trzeba w teren, ktorego nikt by sie nie powstydzil, a Ja to Ci go nawet zazdroszczemudder pisze:święta racja ja tam chwale sobie swojego uaza ale jednak kupiłem parcha i go motamBABCIA I pisze:Zdecydowanie ludzie przykładają zbyt dużą wagę do tego czym się jedzie, a nie jak.

Bertone FREECLIMBER I 2.7i 91r.
Suzuki Jimny 1.3i 07r. 30" MT 2xARB
Suzuki GV I 3D 2.0TD 05r.
Suzuki Jimny 1.3i 07r. 30" MT 2xARB
Suzuki GV I 3D 2.0TD 05r.
Proste.....postaw brykę w centrum...polej benzyną i podpal. Zainteresowane wzrośnie...masz nawet szansę zaistnieć w TV i lokalnej prasietomek4x4 pisze:Chciałem w swojej okolicy wzbudzić zainteresowanie UAZem

http://www.mudmasters-4x4.com
Pimpek... strikes again:) KNK forever!
To w Szczecinie tak robiąBartmann pisze:Proste.....postaw brykę w centrum...polej benzyną i podpal. Zainteresowane wzrośnie...masz nawet szansę zaistnieć w TV i lokalnej prasietomek4x4 pisze:Chciałem w swojej okolicy wzbudzić zainteresowanie UAZem![]()
![]()
![]()

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
"Za człowiekiem cień....."klucz13 pisze:To w Szczecinie tak robiąBartmann pisze:Proste.....postaw brykę w centrum...polej benzyną i podpal. Zainteresowane wzrośnie...masz nawet szansę zaistnieć w TV i lokalnej prasietomek4x4 pisze:Chciałem w swojej okolicy wzbudzić zainteresowanie UAZem![]()
![]()
![]()
![]()

http://www.mudmasters-4x4.com
"Czasem cień jest przed Tobą"Bartmann pisze:"Za człowiekiem cień....."klucz13 pisze:To w Szczecinie tak robiąBartmann pisze: Proste.....postaw brykę w centrum...polej benzyną i podpal. Zainteresowane wzrośnie...masz nawet szansę zaistnieć w TV i lokalnej prasie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
MACIEK KRAKÓW pisze:Ale mudder Twoj UAZ to full wypas i niewiele w nim go jeszcze przypomina, bo to monster jak trzeba w teren, ktorego nikt by sie nie powstydzil, a Ja to Ci go nawet zazdroszczemudder pisze:święta racja ja tam chwale sobie swojego uaza ale jednak kupiłem parcha i go motamBABCIA I pisze:Zdecydowanie ludzie przykładają zbyt dużą wagę do tego czym się jedzie, a nie jak.
Chcesz zaimponować ! Miej czystego, schludnie wyglądającego Uaza i tyle.![]()

w sumie 1353 KM 

- MACIEK KRAKÓW
Mudder - zrobiłem to samo. Po Kozackich sprzedałem Uaza (okazał się niezawodny) i kupiłem Patrola.
469 stał się pozornie tanim autem. Przy niskich cenach zakupu Patroli (resoraków) trzymanie Uaza nie ma sensu.Chyba że w grę wchodzi prawdziwe uczucie, a ono nie ma nic wspólnego z logiką.
469 stał się pozornie tanim autem. Przy niskich cenach zakupu Patroli (resoraków) trzymanie Uaza nie ma sensu.Chyba że w grę wchodzi prawdziwe uczucie, a ono nie ma nic wspólnego z logiką.
Jurek tel: (602) 632 093
VW T - 3 Syncro x 2
VW T - 3 Syncro x 2
dokładnie o to mi chodzi ceny części zamiennych do uaza są chore a ich jakość chu.jowaBABCIA I pisze:Mudder - zrobiłem to samo. Po Kozackich sprzedałem Uaza (okazał się niezawodny) i kupiłem Patrola.

w sumie 1353 KM