Czy ktos zna to auto ?
Moderator: Student
Czy ktos zna to auto ?
Panie i Panowie czy ktos zna to: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=109635276 - okolice Kraków-Katowice ( www.pilot.pl).
Prosze o opinie.
Pozdrawiam.
Prosze o opinie.
Pozdrawiam.
Nie znam tego auta, ale zwróć uwagę, że gość pisze w opisie auta tak:
"Gdy aukcja nie dojdzie do skutku proszę o oferty na same dokumenty oraz "budę z laminatu"
W moim przekonaniu, nie jest tak, jak on pisał, że "wsiadasz i jedziesz, skoro licząć się z brakiemj kupujących chce sprzedać same dokumenty. To zresztą dorębny temat do robienia sobie kłopotów... Auto zatem wystawione symbolicznie, pewnie ruina, a idzie bardzie o sprzedaż papieów a nie auta...
"Gdy aukcja nie dojdzie do skutku proszę o oferty na same dokumenty oraz "budę z laminatu"
W moim przekonaniu, nie jest tak, jak on pisał, że "wsiadasz i jedziesz, skoro licząć się z brakiemj kupujących chce sprzedać same dokumenty. To zresztą dorębny temat do robienia sobie kłopotów... Auto zatem wystawione symbolicznie, pewnie ruina, a idzie bardzie o sprzedaż papieów a nie auta...
Władek - Kraków
wiem bo sam musiałem tak zrobic , mój kolega musiał tak zrobic, kolega olegi,a takze ci którzy te papiery kupili
prawo rynku jest popyt więc musi sie znaleźć podaż
chore prawo które nie pozwala poj.nawet czasowo wyejestrowac
przykład mam 2 auta które misa potrzebne jeden na lato 2 na zime
i musze k....wa płacic za 2 mimo ze kazdy z nich pracztycznie 0,5 roku stoi
to jest w/g ciebie racjonalne
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
pziem pisze:wiem bo sam musiałem tak zrobic , mój kolega musiał tak zrobic, kolega olegi,a takze ci którzy te papiery kupili

Durna lex sed lex. Nie poradzisz, ale przestrzegać powinieneś. Jeśli czynisz inaczej - to kwestią czasu będą Twoje kłopoty...
Władek - Kraków