Skrzynia biegów

jak wyżej... wszystkie modele...

Moderator: Student

MATriX
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Skrzynia biegów

Post autor: MATriX » śr wrz 20, 2006 6:50 pm

Jestem tu nowy i mam zamiar kupić Uaza. Interesujemnie jakaś dłuższa wersja np. sanitarka. Znalazłem takiego na Allegro alez uszkodzoną skrzynią biegów, więc moje pytanie brzmi: Jaki jest koszt generalnego remontu lub wymiany skrzyni biegów od uaza z zamontowanym silnikiem Andorii 2.5D?

Awatar użytkownika
pakjusz_pl

Post autor: pakjusz_pl » śr wrz 20, 2006 7:01 pm

Co do skrzyni biegow to napewno cos znajdziesz i wymienisz ja cala... koszt rzedu 200-500zl a reduktor tam jest ok??? a co do andori to niestety ci nie pomoge bo tematu nie przerabialem. :roll: jak cos to pisz na priv :wink:
Nie ma to jak poszalec radzieckim sprzetem :D

MATriX
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: MATriX » śr wrz 20, 2006 7:20 pm

Pisze że skrzynia biegów uszkodzona. Nie wiem co dokładnie bo chciałem się najpierw dowiedzieć jaki jest koszt tej skrzyni i czy wogóle warto się tym interesować. Może wiecie coś o tym kto chce sprzedać Uaza sanitarke lub coś w tej wielkości?

Awatar użytkownika
pakjusz_pl

Post autor: pakjusz_pl » śr wrz 20, 2006 7:47 pm

Ja osobiscie nie znam nikogo takiego z sanitarka na opych... co do skrzyni to nie problem wystarczy poszukac tu i uwdzie a znajdziesz dobra skrzynie za niezle pieniadze :)2 :wink:
Nie ma to jak poszalec radzieckim sprzetem :D

klucz13

Kontaktowanie:

Re: Skrzynia biegów

Post autor: klucz13 » śr wrz 20, 2006 8:29 pm

MATriX pisze: od uaza z zamontowanym silnikiem Andorii 2.5D?
skrzynka jest oryginalna od uaza i nic się w niej nie przerabia zakladając andorię :)21
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

ODPOWIEDZ

Wróć do „Uaz”