K-126G jak ustawić pływak ?
Moderator: Student
K-126G jak ustawić pływak ?
Witam Panie i Panów...
Pytanie jak w temacie...,wersja mojego gaźnika jest bez wziernika. Nabyłem nowy pływak, bo poprzedni jest powginany do środka (jakby sie zapadł...) i nie wierzę w jego właściwą regulację. Jak wyregulować poziom paliwa z nowym pływakiem ?
pozdrowienia
Pytanie jak w temacie...,wersja mojego gaźnika jest bez wziernika. Nabyłem nowy pływak, bo poprzedni jest powginany do środka (jakby sie zapadł...) i nie wierzę w jego właściwą regulację. Jak wyregulować poziom paliwa z nowym pływakiem ?
pozdrowienia
Re: K-126G jak ustawić pływak ?
jak nie pozaginałeś poprzedniego i palił dobrze to zrób na wzór tamtegoJakub p. pisze:Witam Panie i Panów...
pozdrowienia
Panowie jak to sie nie wierci , wierci sie otwor pod srobke 5 mm w obudowie komory plywakowej na rysce z napisem уровень - poziom , plywak powinien byc tak wyregulowany zeby na pracujacym silniku poziom benzyny byl w dolnym polozeniu wywierconego otworu , wkrecic krotka srubke piatke i pozamiatane, to jest ruski sposob miejscowych gaznikowcow . Albo trzeba wyregulowac poziom na piec mm nizej ryski pokazujacej poziom .
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
Pozdrawiam z Kalkazu
Gazon
Gaz 69-57rp, Gaz 69-72rp,UAZ, MB 123,BMW 316,