Ile km przejechaliście bezawaryjnie Uazem?
Moderator: Student
Ile km przejechaliście bezawaryjnie Uazem?
Cześć,
Jestem Ciekaw ile kilometrów najwięcej udało się wam przejechać bez żadnych napraw Uazem?
Jestem Ciekaw ile kilometrów najwięcej udało się wam przejechać bez żadnych napraw Uazem?
Suzuki Grand Vitara '99 2.5 V6 Pb
Posiadałem Uaza 469B przez rok. Nie zawiódł mnie ani razu. Nie używałem go do jazdy na codzień. Podczas Kozackich Wertepów również okazał się niezawodny. Dzisiaj kupno Uaza uważam za przejaw technicznej niewiedzy. Chyba że kogoś interesują zloty pojazdów militarnych.
Jurek tel: (602) 632 093
VW T - 3 Syncro x 2
Suza Viertarka......4x4 !
VW T - 3 Syncro x 2
A mógłbyś rozwinąć tę myśl?Dzisiaj kupno Uaza uważam za przejaw technicznej niewiedzy.
Ostatnio zmieniony sob gru 23, 2006 3:09 pm przez biela, łącznie zmieniany 1 raz.
Suzuki Grand Vitara '99 2.5 V6 Pb
- UAZ Adventure
Kasprol pisze:2500km w 48h wymiana tylko paska klinowego![]()
niestety brak czasu aby go wymienic wczesniej

300km + 450km na rajdzie

http://www.moto-panamericana.pl
4x4 Szczecin
4x4 Szczecin
z pięć lat temu (dzisiaj by mi się niechciało ) z sanoka do ryk (rykowisko ) na kołach - cały rajd (nawet jakiś pucharek był )potem z ryk do warszawy na kołach (wertep - też pucharek ) do sanoka na kołach i za tydzień do bielska (do biera - też po pucharek ) w drodze powrotnej się zagotował w wadowicach , ale do domu wrócił . .........był jeszcze na zwykłych mostach i odprężonym wojskowym silniku . ......miałem ze sobą podstawowy zestaw kluczy i żadnych zapasowych części .
- mateusz_kna
- jestem tu nowy...
Borman
Sprzedałem Uaza ponieważ stał się drogi w utrzymaniu. Jakość części ? Szkoda pisać. Zapłaciłem mniej za Isuzu Trooper Cabrio niż kosztował nabywcę mój ex Uaz. No, i jeszcze radziecki wóz jest starszy od japończyka o 11-ie lat. Nie muszę dorabiać wspomagania kierownicy, hamulców, a skrzynia posiada cztery synchro biegi. O hamulcach tarczowych na wszystkie koła nie wspomnę. Jeśli potrzebuję części do Patrola lub Trupa to do wyboru mam kilka hurtowni plus import prywatny. Do Uaza tylko jeden lwowiak mi pozostał, który sprzedaje podróby.
Uaz to fajne auto, ale jego czas już minął.
Sprzedałem Uaza ponieważ stał się drogi w utrzymaniu. Jakość części ? Szkoda pisać. Zapłaciłem mniej za Isuzu Trooper Cabrio niż kosztował nabywcę mój ex Uaz. No, i jeszcze radziecki wóz jest starszy od japończyka o 11-ie lat. Nie muszę dorabiać wspomagania kierownicy, hamulców, a skrzynia posiada cztery synchro biegi. O hamulcach tarczowych na wszystkie koła nie wspomnę. Jeśli potrzebuję części do Patrola lub Trupa to do wyboru mam kilka hurtowni plus import prywatny. Do Uaza tylko jeden lwowiak mi pozostał, który sprzedaje podróby.
Jurek tel: (602) 632 093
VW T - 3 Syncro x 2
VW T - 3 Syncro x 2
AmenBABCIA I pisze:Borman

w sumie 1353 KM 
no replacement for displacement!

no replacement for displacement!
- seba4x4
-
- Kontaktowanie:
Kilka lat temu moje problemy z Uazem skończyły sie po włożeniu silnika MB 230E, innych resorów, amorów, wspomagania kierownicy, foteli, klatki i paru drobiazgów. Po tym zabiegu zrobiłem BEZAWARYJNIE w ciągu roku w pracy i na imprezach ponad 27 tkm. Do dziś żałuję, że sytuacja zmusiła mnie do pchnięcia tego auta 

Ale to nie byl juz uaz,bo wlazyles do niego po włożeniu silnika MB 230E, innych resorów, amorów, wspomagania kierownicy, foteli, klatki i pare drobiazgów.seba4x4 pisze:Kilka lat temu moje problemy z Uazem skończyły sie po włożeniu silnika MB 230E, innych resorów, amorów, wspomagania kierownicy, foteli, klatki i paru drobiazgów.
- mateusz_kna
- jestem tu nowy...