PRZETARGI AMW
Moderator: Student
PRZETARGI AMW
Witam! przypadkowo trafiłem na stronę AMW no i zaczałem szukac oczywiście info o uazach, no i znalazłem, w Gorzowie wielkopolskim odbędzie się przetarg na czesci od uaza:P
dla zainteresowanych link:
http://www.amw.com.pl/rsm_tenders.php
Szkoda ze w poblizu mojej miejscowości nie ma jednostek, mysle ze w magazynach napewno zalega kupe fajnych czesci, które są nie wykorzystane a leżeć muszą.
dla zainteresowanych link:
http://www.amw.com.pl/rsm_tenders.php
Szkoda ze w poblizu mojej miejscowości nie ma jednostek, mysle ze w magazynach napewno zalega kupe fajnych czesci, które są nie wykorzystane a leżeć muszą.
Zalega zalega. Jednak na przetargach możesz kupic jedynie cały pakiet zawierajacy zwykle kupe niepotrzebnych rzeczy. Przyda Ci sie kilka a co z resztą? Chyba ze na allegro wystawisz w dziale "kolekcje..."
Znajdź ojście do jakiegos magazyniera w woju. mają jeszcze pełne regały części do Uazów i czekają, aż Agencja to zagospodauje. Moze za flaszke cos Ci opylą. Do Torunia masz blisko.

Znajdź ojście do jakiegos magazyniera w woju. mają jeszcze pełne regały części do Uazów i czekają, aż Agencja to zagospodauje. Moze za flaszke cos Ci opylą. Do Torunia masz blisko.

ja juz sie wyleczylem z kupowania w AMW - sprzedają złom drozej niz na złomowisku
- taka jest niestety bolesna prawda o uazach obecnie sprzedawanych przez AMW.
No moze czasem sie jeszcze trafi jakis cukiereczek ale to juz musi byc naprawde okazja

No moze czasem sie jeszcze trafi jakis cukiereczek ale to juz musi byc naprawde okazja

UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień
dawniej mieli wporządku uazy ale ja miałem dojścia przez dziadkaBart03 pisze:ja juz sie wyleczylem z kupowania w AMW - sprzedają złom drozej niz na złomowisku- taka jest niestety bolesna prawda o uazach obecnie sprzedawanych przez AMW.
Oczywiście masz na myśli AMWwofka pisze:złodzieje i oszusci i tyle co mam do powiedzenia o tym wszystkim

We wrocku jak ktoś z "ważniejszych" umoczył fest dupę i nawywijał afer to do AMW na przechowanie

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Niech ciotka namierzy kolesia z AMW i wpier.... mu niezłą igłę w duperusal pisze:Mam ciotkę która pracuje w szpitalu wojskowym w gliwicach. Moze tam coś zdziałam. Kiedyś w płocku też była jednostka ale teraz tylko strasza stare magazyny. Mozna też coś trafić w płockim zakładzie energetycznym, liczą sobie podobnie jak w autogryfie wiec nie opłacalne są inwestycje z nimi.

Inaczej chyba nic nie zalatwisz.
A w woju to juz same szroty zostały - niedobitki, zwykle pod najstarszymi radiostacjami albo na zajeżdżenie tam gdzie dowódca umoczył lub wódy nie chla z kim trzeba...
Na to wyglada. Rozwazałem juz nawet mozliwość czy by niezapodać sobie jeszcze jakiegos w miarę oryginalnego, zakonserwować, do tego kupę części i wstawić jako ZNborman pisze:to znaczy jeszcze że chwila i uaz w orginale będzie rarytasem (sytuacja podobna jak z gazem 69 )

Niech i syn ma cos od życia....

http://www.motodemont.com.pl/index.php? ... z_p&kat=28
To sa uazy wyciągnięte z wojska - ponoć z obrotu koncesjonowanego - po radiostacjach.
Stan nawet nienajgorszy - ale żeby doprowadzić do staniu używalności trochę pracy i kasy trzeba włożyć.
To sa uazy wyciągnięte z wojska - ponoć z obrotu koncesjonowanego - po radiostacjach.
Stan nawet nienajgorszy - ale żeby doprowadzić do staniu używalności trochę pracy i kasy trzeba włożyć.
Te UAZ-y z Motodemontu to normalny złom z przetargów z AMW - a ceny kosmiczne - niestety .
Ale życze powodzenia w zakupach. Ja polowałem z rok na uazy w AMW ceny nieschodziły na przetargach poniożej 5 tys netto. Więc kupiłem sobie Ziła a uaza znalazłem do remontu na Allegro
i dłubie w nim po mału 
Prawda jest taka - obojętnie za ile kupisz uaza to i tak 4 tys złotych trzeba w niego zainwestować.
pozdrawiam
Sanchez
Ale życze powodzenia w zakupach. Ja polowałem z rok na uazy w AMW ceny nieschodziły na przetargach poniożej 5 tys netto. Więc kupiłem sobie Ziła a uaza znalazłem do remontu na Allegro

Prawda jest taka - obojętnie za ile kupisz uaza to i tak 4 tys złotych trzeba w niego zainwestować.
pozdrawiam
Sanchez
UAZ 469B 4x4, ZIŁ 157 6x6, GAZ 66 4X4, STAR 66 6X6 - THE POWER OF DREAMS
SANCHEZ pisze:Te UAZ-y z Motodemontu to normalny złom z przetargów z AMW - a ceny kosmiczne - niestety .
Ale życze powodzenia w zakupach. Ja polowałem z rok na uazy w AMW ceny nieschodziły na przetargach poniożej 5 tys netto. Więc kupiłem sobie Ziła a uaza znalazłem do remontu na Allegroi dłubie w nim po mału
pozdrawiam
Sanchez
A od kogo nabyłeś tego Uaziora? O ile to ten na focie obok.... Wygląda cholernie znajomo....

Spoko - twój napewno stoi tam gdzie stał
Uaz został zakupiony legalnie
Ja kupiłem go 1,5 roku temu w Zachodnio Pomorskim , w stanie rozkładu z rozwalonym silnikiem Isuzu.
Ale jestem fanem sprzętów militarnych - oryginalnych a nie tylko przypominających pojazd wojskowy kolorem - więc wracam do oryginału.
Idzie strasznie mozolnie, ale małymi kroczkami do celu.

Ja kupiłem go 1,5 roku temu w Zachodnio Pomorskim , w stanie rozkładu z rozwalonym silnikiem Isuzu.
Ale jestem fanem sprzętów militarnych - oryginalnych a nie tylko przypominających pojazd wojskowy kolorem - więc wracam do oryginału.
UAZ 469B 4x4, ZIŁ 157 6x6, GAZ 66 4X4, STAR 66 6X6 - THE POWER OF DREAMS
SANCHEZ pisze:Spoko - twój napewno stoi tam gdzie stałUaz został zakupiony legalnie
![]()
Popieram