Jakie oleje i gdzie
Moderator: Student
Jakie oleje i gdzie
Szykuje mi się robota z wymianą oleju w mostach, skrzyni i reduktorze.
Jakie oleje najlepiej użyć? Mechanik (mechanik wojskowy)proponuje do mostów jakiś olej stosowany w czołgach, ale zastanawia się co wlać do reszty. Podpowiedzcie, bo nie wiem, czy ten "czołgowy" jest dobry...
Jakie oleje najlepiej użyć? Mechanik (mechanik wojskowy)proponuje do mostów jakiś olej stosowany w czołgach, ale zastanawia się co wlać do reszty. Podpowiedzcie, bo nie wiem, czy ten "czołgowy" jest dobry...
UAZ 3151- 1994r jeszcze tylko kilka śrubek...
KMZ K-750- 1964 r
OGAR 250- 1988 r
KMZ K-750- 1964 r
OGAR 250- 1988 r
Nie drzyj się!!! Próbowałem szukać i wyskoczyło milion innych dupereli.A nie wszyscy mają czas siedzieć przed kompem pół dnia i szukać.castrol22 pisze:bylo zylion razy!!!!!!!! opcja szukaj nie robi czy co????? do silnika lotos mineralny 5l do mostow, skrzyni i reduktora hipol gl4 5l ci starczy i bedzie robic
Dzieki za odp.

KMZ K-750- 1964 r
OGAR 250- 1988 r
KMZ K-750- 1964 r
OGAR 250- 1988 r
Każdej sekundy szkodaJA'JACEK pisze:Pewnie ma modem i szkoda Mu każdej minuty.....
Sam wiem coś o tym.....

Jak człowiek siedzi w p[racy tylko na necie (tak jak teraz

Pozdrawiam
KMZ K-750- 1964 r
OGAR 250- 1988 r
KMZ K-750- 1964 r
OGAR 250- 1988 r
Do mostów możesz nalać hipolu (użyj takiej dużej strzykawki to może nie będziesz po pachy w oleju). Ile wlać tyle ile potrzeba tzn. aż będzie tyle że przez otwór wlewowy zacznie wyciekać.
Do skrzyni i reduktora ten sam olej, byle przekładniowy. Generalnie to możesz wlać inny (taki jaki masz pod ręką, wszystko zależy od tego ile chcesz szelestów na to wydać) byle to był olej przekładniowy.
Do skrzyni i reduktora ten sam olej, byle przekładniowy. Generalnie to możesz wlać inny (taki jaki masz pod ręką, wszystko zależy od tego ile chcesz szelestów na to wydać) byle to był olej przekładniowy.
Jedynym dowodem, że istnieje jakaś pozaziemska INTELIGENCJA, jest to, że się z nami nie kontaktują.