Nowy szczęśliwy posiadacz
Moderator: Student
- bimber
- jestem tu nowy...
Nowy szczęśliwy posiadacz
Witam
Kilka miesięcy czytałem forum i w końcu zdecydowałem się na Uaza. Zakupiłem i od razu zabrałem się do poprawek na razie blacharskich, a w następnej kolejności mechanicznych. Widze, że jest roboty, a roboty, ale na razie będzie to w miare oryginał, bez większych modyfikacji. Może później coś się pomota.
Pozdrawiam Radek
Kilka miesięcy czytałem forum i w końcu zdecydowałem się na Uaza. Zakupiłem i od razu zabrałem się do poprawek na razie blacharskich, a w następnej kolejności mechanicznych. Widze, że jest roboty, a roboty, ale na razie będzie to w miare oryginał, bez większych modyfikacji. Może później coś się pomota.
Pozdrawiam Radek
Zycie to nie bajka - nie drapie po jajkach
Re: Nowy szczęśliwy posiadacz
A gdzie mieszkasz kolego?bimber pisze:Witam
Pozdrawiam Radek
Ciekawe miejsce musi być...
"Leśny potwór."
Re: Nowy szczęśliwy posiadacz
Wg mnie to mieszka tam gdzie jaBubu pisze: A gdzie mieszkasz kolego?
Ciekawe miejsce musi być...

Jacko - Rzeszów
UAZ 469B 1979 ~ Oryginał
UAZ 469B 1979 ~ Oryginał
Właśnie tego chciałem się dowiedzieć. Ale chyba koledzy z Rzeszowa, traktują to swoją Wielką Cipę jako tak zasiedziały i wkomponowany w krajobraz element rzeczywistości, że w ogóle nie powiązali z nią mojego pytania.LR_Olek pisze:skad nazwa "miasto wielkiej cipy"
czyzbyscie mieli pomnik waginy?

"Leśny potwór."
no mamy w miescie taki ladny pomnik, ktory wlasnie niktorzy tak nazywaja
dla tych co nie mieli okazji widziec
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pomnik_Czy ... _Rzeszowie
cytat: "Unikatowy kształt monumentu od początku budził kontrowersje i skojarzenia (m.in. z oślimi uszami i żeńskimi genitaliami)"
dla tych co nie mieli okazji widziec
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pomnik_Czy ... _Rzeszowie
cytat: "Unikatowy kształt monumentu od początku budził kontrowersje i skojarzenia (m.in. z oślimi uszami i żeńskimi genitaliami)"