Wciągarka od Robura
Moderator: Student
Wciągarka od Robura
Witam, mam możliwość zakupu wciągarki od Robura za 4 stówki. Czy warto? Generalnie nie przepadam za wciągarkami w aucie, ale "nigdy nie mów nigdy". Jest z hamulcem ale bez wału. O zaletach reduktorów Roburowskich już czytałem ale o wciągarce nie kojarzę. Jakieś sugestie, podpowiedzi, nakierowanie?
Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
"nullo retentus impedimento"
Re: Wciągarka od Robura
Balu-Balu odpuśćBalu-Balu pisze:Witam, mam możliwość zakupu wciągarki od Robura za 4 stówki. Czy warto? Generalnie nie przepadam za wciągarkami w aucie, ale "nigdy nie mów nigdy". Jest z hamulcem ale bez wału. O zaletach reduktorów Roburowskich już czytałem ale o wciągarce nie kojarzę. Jakieś sugestie, podpowiedzi, nakierowanie?

Super Patrol Super 
Blue Jimny 1.3

Blue Jimny 1.3

roburowska duzo szybsza i mniej pancerna w zasadzie jakas taka delikatnaRaV.B pisze:A od Stara do Uaza jakoś robią i to nie tylko w UAZIEz Robura ? do Uaza ?![]()
Nigdy nie słyszałem o wyciągarce od Robura

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
http://www.allegro.pl/item203945896_wyc ... ulcem.html
Aha to dobrze wiedzieć że G... warta, ale układacz do liny można do innej wykorzystać
Aha to dobrze wiedzieć że G... warta, ale układacz do liny można do innej wykorzystać

UAZ 3.0 Powered by 300D
UAZ 2.4 Powered by UAZ
YA3 POWER !
UAZ 2.4 Powered by UAZ
YA3 POWER !