uaz silnik audi 2,6v6
Moderator: Student
uaz silnik audi 2,6v6
witam czy jest sens zakladac silnik od audi 2,6v6 i ile jest motania przy tym
Re: uaz silnik audi 2,6v6
To świetny pomysłkam pisze:witam czy jest sens zakladac silnik od audi 2,6v6 i ile jest motania przy tym

http://www.mudmasters-4x4.com
Pimpek... strikes again:) KNK forever!
Takie same jak każde innekam pisze:silnik zostal mi po aucie jest sprawny i nie wiem czy wkladac go czy wywalic na zlom.Wiec pytam szanownego grona czy jest to dobre rozwiazanie.

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Tak jak mówiłem. Brzmi conajmniej zachęcająco 

http://www.mudmasters-4x4.com
- nie_mientki
Gość z pytaniem konkretnym, a wy mu tu od razu wymyślacie. A sprawa jest prosta:
Jeżeli jesteś pewny że:
-silnik dawcy nie zajeżdżony
-wystarczy Ci jego moc
-nie zmielisz nim kolejnych ogniw układu napędowego
-potrzebujesz zmiany silnika bo stary zajeżdżony, awaryjny za bardzo czy co mu tam
-poradzisz sobie z przełożeniem motoru do Uaza (połączenie ze skrzynią, pospawanie mocowań do ramy, dopasowanie budy, podłączenie wszystkich pierdółek etc), lub znasz mechanika, któryto wszystko to zrobi porządnie za uczciwą kasę
-chcesz mieć w Uazie elektronikę
to wkładaj silnik i nie pytaj nikogo o zdanie.
Jeżeli jesteś pewny że:
-silnik dawcy nie zajeżdżony
-wystarczy Ci jego moc
-nie zmielisz nim kolejnych ogniw układu napędowego
-potrzebujesz zmiany silnika bo stary zajeżdżony, awaryjny za bardzo czy co mu tam
-poradzisz sobie z przełożeniem motoru do Uaza (połączenie ze skrzynią, pospawanie mocowań do ramy, dopasowanie budy, podłączenie wszystkich pierdółek etc), lub znasz mechanika, któryto wszystko to zrobi porządnie za uczciwą kasę
-chcesz mieć w Uazie elektronikę
to wkładaj silnik i nie pytaj nikogo o zdanie.