Oddam...

jak wyżej... wszystkie modele...

Moderator: Student

Awatar użytkownika
Przemekslaw

Kontaktowanie:

Oddam...

Post autor: Przemekslaw » czw sie 30, 2007 8:26 pm

Witam :wink:
Nie chcę aby topic został potraktowany jako ogłoszenie sprzedaży !
Panowie - sprawa wygląda tak... Mam zbedny most (zdaje się od wołgi gaz 24 lub jakiejs innej-szybkie przełożenie-hipoidalny). Troche głupio cos takiego wyrzucac na złom wiec prosze... Jeśli znacie kogos kto chciałby taki most za drobna kase, może sami chcecie (?) dajcie znac w temacie. Może komus jest potrzebny, szuka takiego mostu ? Jesli nie to, wyciągne sobie bebechy a pochwe prawdopodbnie oddam na złom :-?
To nie jest ogłoszenie typu "sprzedam bo chce zarobić" ! Prosze modów o nie usuwanie wątku :wink:
pozdrawiam :wink: :)2
XJ 2.1 TD :)21

MudMasters 4x4
Przygoda 4x4

Awatar użytkownika
BROWAR_PL

Post autor: BROWAR_PL » ndz wrz 02, 2007 2:33 pm

To i ja się dołącze oddam pompe jednostopniową stan wizualny - można powiedzieć że wyciągnięta prosto z błota :lol: mechanicznie do ostatniej chwili działała poprawnie.

ether

Post autor: ether » ndz wrz 02, 2007 3:51 pm

Ja też sie dołącze. Rama UAZ którą przerabiałem żeby pod gaza 69 wlazła. Mocowanie wieszaków tylnych resorów przespawane do przodu tak, żeby pasowały resory UAZ z przodu. Czyli przygotowane na cztery resory UAZ przod. Rozstaw osi sie teraz zgadza z gaz 69. Rama była wyczyszczona i pomalowana farba reaktancyjna. Teraz troche już rdza wyłazi. Oddam za flache albo jakieś drobne ;).

pozdro

Awatar użytkownika
bimber
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: bimber » ndz wrz 02, 2007 4:36 pm

W takim razie i ja chętnie oddam całego uaza po cenie prawie złomowej. Rama jest idealna, mosty po remoncie, silnik pali, ale jaki jest jego stan- nie za bardzo się orientuję, blacha stan dobry (bez rudego i bez dziur). No i sprawa dokumentacji - posiadam wszystko co potrzebne do rejestracji. Piszę ten post, bo nie chce oddać go na złom - bardzo się z nim zżyłem jak remontowałem, choć nie skończyłem go. :oops:

Rzeszów 664 13 83 93

Pozdrawiam
Zycie to nie bajka - nie drapie po jajkach

Awatar użytkownika
KUbutek
Kontaktowanie:

Post autor: KUbutek » pn wrz 03, 2007 8:32 pm

Panowie miało być oddam a tu kwitnie handelek .... :)21

ramzes

Post autor: ramzes » pn wrz 03, 2007 8:39 pm

KUbutek pisze:Panowie miało być oddam a tu kwitnie handelek .... :)21
niedlugo z tych wszystkich "oddam" da sie zrobić jeszcze porządną terenówke prawie za friko :)21

a może byście sie wszyscy umowili na jakiś weekend i zmotali do kupy wszystko co macie ... pewno da rade odpalić nawet :wink:
era Hdi :)21

BYŁ-> Samurai, Y60 ..

Awatar użytkownika
BROWAR_PL

Post autor: BROWAR_PL » pn wrz 03, 2007 11:09 pm

a może byście sie wszyscy umowili na jakiś weekend i zmotali do kupy wszystko co macie ... pewno da rade odpalić nawet
Nie głupi pomysł :P coś w stylu monster garage 7 dni i co z tego wyjdzie :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Uaz”