Mam mały kłopot z tylnym mostem
Moderator: Student
- MaciekKwidzyn
- jestem tu nowy...
Mam mały kłopot z tylnym mostem
Witam nazywam sie Maciek i od niedawna posiadam Uaza. I własnie dzis pojawił sie problem. Rosypało mi sie łozysko na zebace łaczocej tylny wał z tylnym mostem. Czy ktos moze mi powiedziec jakie to jest łozysko (numer) i czy wymiana tylnego mostu bedzie konieczna. A jesli tak to gdzie moge szukac czesci. Z góry ogromnie dziekuje za ewentualna pomoc :]
Uaz to coś więcej niż samochód ... To także styl życia
- MaciekKwidzyn
- jestem tu nowy...
Jutro pujde do mechanika i przedstawie mu problem. Ale juz dzis wiem ze trzeba napewno miec nowe łozysko. Jezeli most jest cały, tez jutro bede rozbierał. Ale czy ktos wie jakie te łozysko posiada numer i gdzie moge szukac czesci do Uaza. Posiadam kontakt do hurtowni w Poznaniu ale moze cos jest blizej, mieszkam w woj. pomorskim 100 km od Gdańska.
Uaz to coś więcej niż samochód ... To także styl życia
Na BorholmieMaciekKwidzyn pisze:Jutro pujde do mechanika i przedstawie mu problem. Ale juz dzis wiem ze trzeba napewno miec nowe łozysko. Jezeli most jest cały, tez jutro bede rozbierał. Ale czy ktos wie jakie te łozysko posiada numer i gdzie moge szukac czesci do Uaza. Posiadam kontakt do hurtowni w Poznaniu ale moze cos jest blizej, mieszkam w woj. pomorskim 100 km od Gdańska.

ale tam też nie wiedzą

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- UAZ Adventure
- chiquito83
- chiquito83
Przecia najbardziej jajowy temat jesienny jeszcze parzed namileon zet pisze:Ło matko boska...
To chyba dzieje się na wszystkich forach - takie jesienne przesilenie. A jak jesień to kasztany lecą...

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- chiquito83
Deprecha jesienna powoli ogarnia i z badziewia robi się temat roku a występuje to co rokuleon zet pisze:Oświeć mnie, bo jakoś po browarze pomroczność mnie oragnęła
i nie pij tego świństwa kup se porządną flaszkę

- leon zet
-
- Kontaktowanie:
Wiesz - należę do tego pokolenia, które miało jeszcze okazje spróbować porządnego piwa - a nie tego chemicznego świństwa, które sprzedaje sie powszechnie. Tyle, że teraz jakby nie ma wyboru - porządnego browca nie kupisz - wszędzie króluje chemia. Nawet moje ulubione Tyskie to wyrób piwopodobny...
I właśnie tym się truję dzisiaj
Ale są jeszcze lokalne browary, które maja piwo tanie aż trzeszczy - jak dorwę cos takiego to nie ma, że boli - kupuję
Ostatnio dorwalem niepasteryzowanego ciechana
I właśnie tym się truję dzisiaj

Ale są jeszcze lokalne browary, które maja piwo tanie aż trzeszczy - jak dorwę cos takiego to nie ma, że boli - kupuję

Prawie nie wierzą żeby to było w polsceleon zet pisze:Wiesz - należę do tego pokolenia, które miało jeszcze okazje spróbować porządnego piwa - a nie tego chemicznego świństwa, które sprzedaje sie powszechnie. Tyle, że teraz jakby nie ma wyboru - porządnego browca nie kupisz - wszędzie króluje chemia. Nawet moje ulubione Tyskie to wyrób piwopodobny...
I właśnie tym się truję dzisiaj![]()
Ale są jeszcze lokalne browary, które maja piwo tanie aż trzeszczy - jak dorwę cos takiego to nie ma, że boli - kupuję![]()

- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie: