Moderator: Student
Niesmiertelny_uaz pisze:Mam pytanko wie ktos gdzie mozna nabyc chłodnice do uaza lub z jaiego samochodu mniej wiecej pasuje zeby nietrzeba było duzo przerabiac???
![]()
Marek 41 pisze:Witam.Możesz szukac po szrotach,ale wątpie,czy z jakiegoś współczesnego samochodu coś sensownego dobierzesz, a i tak będzie to chłodnica uzywana w stanie wątpliwym.Proponuje zrobic tak.
Pomierz dokładnie miejsce na chłodnice,nastepnie udaj się do najbliższego sklepu z częściami rolniczymi i poproś o chłodnice od ciągnika Ursus-C60.Jest to czterorzedowa ,wykonana z miedzi bardzo wydajna chłodnica o bardzo zbliżonych wymiarach.Mam taki wynalazek w swoim muscelu,a wiem,że niektórzy zamiennie wkładali tam chłodnice uaza.Będziesz miał fabrycznie nową i jeszcze za bardzo okazyjną cene.Moze coś będziesz musiał pokombinować,ale nie będzie tego duzo,a ta chłodnica napewno się sprawdzi nawet w najcięższym terenie.Powodzenia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość