UAZ 469 w Wojsku Pol., Milicji, lata 70 i 80
Moderator: Student
UAZ 469 w Wojsku Pol., Milicji, lata 70 i 80
Witam
Wspólnie z kolegą piszemy ksiazke o historii samochodów terenowych w Polsce w ostatnich 90 latach. Mamy duzo fotek Polskich Fiatow 508, 518 Lazik, Jeepów Willysów MB, Dodge WC, ale paradoksalnie mało mamy zdjec Uazów 469 w Wojsku Polskim i innych instytucjach w latach 70 i 80. Owszem, fotyki Uazów mam, ale z lat 90 a tu przydalyby sie z ery PRL-u.
Prosba do forumowiczow - jezeli macie intersujace nas fotki w swoich zbiorach lub albumach rodzinny wdzieczny bedziem ogromnie za uzywcznie ich kopi do publikacji w naszej ksiazce.
Nie wiem jak jest na tym forum z pokazywaniem e-maila, dla tego na wszelki wypadek podaje kontakt:
tszczerb@poczta.onet.p
Pozdrawiaml
Wspólnie z kolegą piszemy ksiazke o historii samochodów terenowych w Polsce w ostatnich 90 latach. Mamy duzo fotek Polskich Fiatow 508, 518 Lazik, Jeepów Willysów MB, Dodge WC, ale paradoksalnie mało mamy zdjec Uazów 469 w Wojsku Polskim i innych instytucjach w latach 70 i 80. Owszem, fotyki Uazów mam, ale z lat 90 a tu przydalyby sie z ery PRL-u.
Prosba do forumowiczow - jezeli macie intersujace nas fotki w swoich zbiorach lub albumach rodzinny wdzieczny bedziem ogromnie za uzywcznie ich kopi do publikacji w naszej ksiazce.
Nie wiem jak jest na tym forum z pokazywaniem e-maila, dla tego na wszelki wypadek podaje kontakt:
tszczerb@poczta.onet.p
Pozdrawiaml
- Darek Gajowy
- jestem tu nowy...
-> http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=47275
Nawet zasad rejestracji na forum nie umiał dokładnie przeczytać.
I jakie kwiatki......
A może tak najpierw porozmawiajmy o prawach do wykorzystywania materiałów obcych.
Krótko mówiąc jaka kasa za wykorzystanie zdjęć ze zbiorów prywatnych ?
Kto ma być wydawcą i na zakończenie jako autor tak wiekopomnego dzieła
to może coś o sobie napiszesz.

Ściema.....Nie wiem jak jest na tym forum z pokazywaniem e-maila, dla tego na wszelki wypadek podaje kontakt:
Nawet zasad rejestracji na forum nie umiał dokładnie przeczytać.
I jakie kwiatki......
(...) za uzywcznie ich kopi (...)
Z taką znajomością Polszczyzny jesteś mało wiarygodny.(...)wdzieczny bedziem (...)
A może tak najpierw porozmawiajmy o prawach do wykorzystywania materiałów obcych.
Krótko mówiąc jaka kasa za wykorzystanie zdjęć ze zbiorów prywatnych ?
Kto ma być wydawcą i na zakończenie jako autor tak wiekopomnego dzieła
to może coś o sobie napiszesz.

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
Daruje sebie polemike z kolga Ja'Jackiem, bo ty chyba jakis lokalny oszolom / prowokator. Gdyby uwaznie sledzil news'y na stronie www.rajdy4x4.pl to by wiedzial co za ksiazki, kto pisze i w jaki celu.
Coz, jak widze na kazdym forum musi byc etatowy "element".
Coz, jak widze na kazdym forum musi byc etatowy "element".
- konrad1983nr1
- Kontaktowanie:
- wladimir.r
- Kontaktowanie:
Qrde jakie wrażliwe to towarzystwo nagle się zrobiło. A jak po innych można pojechać to pierwsi w kolejce. Gość się przywitał, grzecznie przedstawił co go tu sprowadza, jeszcze grzeczniej poprosił i... co?? Został wyśmiany. To jakaś moda taka ostatnio czy jak??Mag69 pisze: ja raczej też Ci nie pomogę, choć mógłbym, ale obrażając Jacka, obraziłeś też mnie
( to było do bam....cośtam )
- wladimir.r
- Kontaktowanie:
- konrad1983nr1
- Kontaktowanie: