ostojnik paliwa- po co?
Moderator: Student
- konrad1983nr1
- Kontaktowanie:
ostojnik paliwa- po co?
Witam
mam pytanko, jako ze z wiekiem moj uaz stracil drugi zbiornik paliwa (lewy), prawy zostal podłączony dosć prosto, w prost do pąpki paliwa, omijając zawór przełaczający zbiorniki (zbedny już zreszta) oraz ostojnik lub odstojnik, nawet nie wiem do konca. Czy jest sens go podłanczać spowrotem?? Jaka spełnia funkcje w układzie?? Dodam ze moze byc w niezłym stanie, bo po odłączeniu zostal zaslepoiny zeby nic do niego nie wlatywało
mam pytanko, jako ze z wiekiem moj uaz stracil drugi zbiornik paliwa (lewy), prawy zostal podłączony dosć prosto, w prost do pąpki paliwa, omijając zawór przełaczający zbiorniki (zbedny już zreszta) oraz ostojnik lub odstojnik, nawet nie wiem do konca. Czy jest sens go podłanczać spowrotem?? Jaka spełnia funkcje w układzie?? Dodam ze moze byc w niezłym stanie, bo po odłączeniu zostal zaslepoiny zeby nic do niego nie wlatywało
UAZ 469B 1980rok, silnik Żuk 2,1L LPG- był
SUZUKI GV II 2006 rok, 2.0 benzin- jest
SUZUKI GV II 2006 rok, 2.0 benzin- jest
- SebastianS
-
- SebastianS
-
- konrad1983nr1
- Kontaktowanie:
- SebastianS
-
Boże, człowieku, ja tu walczę o życie przy kolejnym projekcie... Może jak go skończę, czyli za około miesiąc... Nart nie miałem na nogach już chyba ze 4-5 lat... A tęsknię za tym. Kusisz, bracie, kusisz...Miskiller pisze:ty lepiej naucz sie jezdzic na nartach... zapraszam do nas ... poupalamy ratraka ...SebastianS pisze:Ooo, Ty żyjesz! Jak bedziecie na Śląsku, zapraszam!
- SebastianS
-