wal przedni jest dluzszy chyba.. a tylny krotszy.. skrzynka chyba inaczej ma wyprowadzenie dzwigni biegow..
Bo mam do wziecia za grosze skrzynie reduktor waly i dwa mosty a mam oczywiscie uaza 469b... i czy cos mi sie z tego przyda..

Moderator: Student
skrzynia ma faktycznie wyprowadzone inaczej biegi(z boku obudowy), reduktor to jest to samo co 469, mosty tez, tylko jak bylo juz napisane was jest inny w 452 jest krotki w 469 dluzszy. Co do walow przyznam sie bez bicia ze nie wiem, ale w zwiazku z tym ze blok silnika, skrzynia, reduktor, tworza calosc wiec przod jest chyba taki sam, a tyl moze byc krotszy bo ogorek ma rozstaw osi o 8 cm mniejszy od 469. Ja bym bral te klamoty, jak by co to bebechy ci sie przydadzaKruk pisze:Mam pytanie do szanownych kolegów jakie sa roznice w takich czesciach jak skrzynia ,reduktor, wały ,mosty w samochodzikach uaz 469 i 452 ?
wal przedni jest dluzszy chyba.. a tylny krotszy.. skrzynka chyba inaczej ma wyprowadzenie dzwigni biegow..
Bo mam do wziecia za grosze skrzynie reduktor waly i dwa mosty a mam oczywiscie uaza 469b... i czy cos mi sie z tego przyda..![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości