skrzynia - 3ci bieg
Moderator: Student
- piotrek_uaz
skrzynia - 3ci bieg
Hej!
Mam objaw taki:
na trojce bylo slychac lekkie grzechotanie ze skrzyni, teraz grzechotanie przerodzilo sie w wycie podobne do wycia przekladni przy zapietym przodzie (tylko glosniejsze).
W skrzyni generalnie nie grzebalem - zobacze cos jak zdejme dekiel, czy zrzucac skrzynie ? Ma ktos koncepcje co to moze byc ?
Piotrek
Mam objaw taki:
na trojce bylo slychac lekkie grzechotanie ze skrzyni, teraz grzechotanie przerodzilo sie w wycie podobne do wycia przekladni przy zapietym przodzie (tylko glosniejsze).
W skrzyni generalnie nie grzebalem - zobacze cos jak zdejme dekiel, czy zrzucac skrzynie ? Ma ktos koncepcje co to moze byc ?
Piotrek
- piotrek_uaz
Tak, tylko jedna lepsza od drugiejJaroma pisze:Dramatu nie maza pare stowek to mozna kupic pare skrzyń
Kup drugą skrzynie, bedziesz miał na zmianejedna na zima druga na lato

Gri: jak u Was z terminami ? Bo raz juz mnie przepedziliscie ze skrzynia od UAZa z powodu terminow na 'za trzy miesiace'

Nic innego nie miałem na myślipiotrek_uaz pisze:Tak, tylko jedna lepsza od drugiejJaroma pisze:Dramatu nie maza pare stowek to mozna kupic pare skrzyń
Kup drugą skrzynie, bedziesz miał na zmianejedna na zima druga na lato
Jestem zwolennikiem jednej porzadnej naprawy nawet za rownowartosc kilku skrzyn
Gri: jak u Was z terminami ? Bo raz juz mnie przepedziliscie ze skrzynia od UAZa z powodu terminow na 'za trzy miesiace'

Uaz 2.4D-> 2.3 Evo2 -> Discovery 97' -> Subaru Impreza 96' ,GT 98' -> Jeep ZJ
- piotrek_uaz