Jakie wiszące pedały założyc??
Moderator: Student
Jakie wiszące pedały założyc??
Witam. Panowie od czego pasuja wiszace pedały do Uazika (wiem wiem orginalne uazowski)ale czy jakies inne pasuja
słyszałem że od LT ?Czy ktos ma takie załozone i moze cos powiedziec?[/b]

Re: Jakie wiszące pedały założyc??
Witaj!hubi pisze:Witam. Panowie od czego pasuja wiszace pedały do Uazika (wiem wiem orginalne uazowski)ale czy jakies inne pasujasłyszałem że od LT ?Czy ktos ma takie załozone i moze cos powiedziec?[/b]
Ja tego nie robiłem sam, ale życzliwy, który mi takowe zakładał stwierdził bardzo roztropnie, że "z pedałami nie ma żartów"!

Aby było jasne: chodziło mu nie o tych "inaczej" tylko o bezpieczeństwo, wszak od środkowego pedału zaczyna się proces hamowania. Więc jeśli już dokonujesz zmiany to bierz całość oryginalną. A jeśli (jak tutaj mówią) walniesz baobaba to się żaden biegły sądowy czepiał nie będzie, że pedały jakieś felerne. Zdecydujesz inaczej - bierzesz ryzyko na siebie!

Pozdrawiam!
Władek - Kraków
jako, ze poniekad
jest to temat aby zrobic wspomagane hample w syfie to przy okazji pozwole sobie...
Poszukuje serwa przelotowego od Wołgi Gaz-2410. Ma ktos cos takiego i chciałby sie tego pozbyc? A moze ktos wie gdzie na jakim szrocie sterczy jakas wolga 2410?
Z gory dzieki za pomoc.

Poszukuje serwa przelotowego od Wołgi Gaz-2410. Ma ktos cos takiego i chciałby sie tego pozbyc? A moze ktos wie gdzie na jakim szrocie sterczy jakas wolga 2410?
Z gory dzieki za pomoc.
grzechu
LR Discovery II TeDePińć
LR Discovery II TeDePińć
ja założyłem serwo i pompę hamulcową od żuka - działa super,RudeBoy pisze:jako, ze poniekadjest to temat aby zrobic wspomagane hample w syfie to przy okazji pozwole sobie...
Z gory dzieki za pomoc.
tylko w pompie trzeba gwinty przerobić pod przewody uazowskie,
żukowska pompa ma podobne parametry jak uazowska, zastanawiałem się tylko czy serwo wyda, ale jest OK.
POLECAM