Tapicerka w uazie
Moderator: Student
Tapicerka w uazie
Chodzi mi o tapicerke w uazie. Od czego mozna zastosowac, jak ją umocować, zagary mają zostać tak jak teraz są. Ale z jakiego pojazdu najlepiej i najlatwiej 

Re: Tapicerka w uazie
A co mają zegary do tapicerki???wojtak4 pisze:Chodzi mi o tapicerke w uazie. Od czego mozna zastosowac, jak ją umocować, zagary mają zostać tak jak teraz są. Ale z jakiego pojazdu najlepiej i najlatwiej
Jeśli zaś chodzi o deskę rozdzielczą i jej "tjunink" to mam fotkę takiej oryginalnej półki, mogę zainteresowanym podesłać na mejla. Mam też fotkę przedstawiającą górną półkę (nad przednią szybą) oraz niezłe klamki do drzwi, warte uwagi przy pozostawianiu samochodu bez dozoru.
Co do samej zaś tapicerki? Ma ktoś jakiś "patent"? Gdzieś widziałem taką "rasową" tapicerkę dopinaną na powierzchnie drzwi za pomocą takich kołeczków? Robi to gdzieś ktoś? Używa ktoś takiej tapicerki?
Władek - Kraków
- Mercenaryy
-
- Mercenaryy
-
Mercenaryy pisze:Jak chcesz żeby się nie obijać
w UAZie to obłuż całego steropianem.
Niewiem czy taka cienka tapicerka coś da.
Ha, myszy miałyby uciechę!!!
Ludziska! Nikt w UAZie nie ma tapicerki??? Dajcież patent jakiś! Inaczej pójdę do zwykłego tapicera ale ten albo dostanie zawału albo mi jeszcze tapczan jakiś różowy uszyje do auta!

Władek - Kraków
- Mercenaryy
-
wojtekd pisze:Ja widzialem, uaz to nie tylko 469, biorac pod uwage ilosc wyprodukowanych samochodow to ogorkow jest wiecej
![]()
U mnie w kabinie mam tylko podsufitke, z tylu za to plyta i troche plastikua i ze sklejki schowki po bokach ktore sluza za laweczki
nie no to masz chyba jakąs wesje eksckusiv

WARMIŃSKO-MAZURSKA GRUPA OFF ROAD
- Slawquu
- Kontaktowanie:
wojtekd pisze:klima, dvd, audio 3000W,skorzane, podgrzewane fotele, szklany dach, tempomat, gps, alusy 22, neony od spodu, sportowy wydech, silnik v8 5,5 mosty od patrola, i brak hamulcow do wyobrazni
ale bredzisz...zachowujesz sie jak byś mial widzenie co najmniej z czesiem

UAZina 469 B+G, Gazik 63 3,1D Vauxhall Frontera 2.2 16V
Troche sie nazbierało gratów...
- Mercenaryy
-
Slawquu pisze:wojtekd pisze:klima, dvd, audio 3000W,skorzane, podgrzewane fotele, szklany dach, tempomat, gps, alusy 22, neony od spodu, sportowy wydech, silnik v8 5,5 mosty od patrola, i brak hamulcow do wyobrazni
ale bredzisz...zachowujesz sie jak byś mial widzenie co najmniej z czesiem![]()
![]()

Władek - Kraków
najlepsza jest blacha ryflowana 2 mmwojtak4 pisze:Chodzi mi o tapicerke w uazie. Od czego mozna zastosowac, jak ją umocować, zagary mają zostać tak jak teraz są. Ale z jakiego pojazdu najlepiej i najlatwiej
1. Muscel'69
2. Muscel'82
3. Uaz'91
4. K160-3,3T'91
5. Cherokee'95
6. Africa'00
2. Muscel'82
3. Uaz'91
4. K160-3,3T'91
5. Cherokee'95
6. Africa'00

Myślisz o blasze ryflowanej aluminiowej czy stalowej?Wojtek_K pisze:najlepsza jest blacha ryflowana 2 mmwojtak4 pisze:Chodzi mi o tapicerke w uazie. Od czego mozna zastosowac, jak ją umocować, zagary mają zostać tak jak teraz są. Ale z jakiego pojazdu najlepiej i najlatwiej
Władek - Kraków
jak juz czesia wspomniales.........Buda leszczuSlawquu pisze:wojtekd pisze:klima, dvd, audio 3000W,skorzane, podgrzewane fotele, szklany dach, tempomat, gps, alusy 22, neony od spodu, sportowy wydech, silnik v8 5,5 mosty od patrola, i brak hamulcow do wyobrazni
![]()

ZG 5.2 96r.
- Slawquu
- Kontaktowanie:
sam idz do budy placku jeden, najpierw byś zrobił ten silnik v8 5.5 litra a nie sie chwalisz jak auto nie jezdzące jeszczewojtekd pisze:jak juz czesia wspomniales.........to do budy leszczuSlawquu pisze:wojtekd pisze:klima, dvd, audio 3000W,skorzane, podgrzewane fotele, szklany dach, tempomat, gps, alusy 22, neony od spodu, sportowy wydech, silnik v8 5,5 mosty od patrola, i brak hamulcow do wyobrazni
![]()
![]()

UAZina 469 B+G, Gazik 63 3,1D Vauxhall Frontera 2.2 16V