Składanie mostu

jak wyżej... wszystkie modele...

Moderator: Student

mcichy888

Składanie mostu

Post autor: mcichy888 » ndz kwie 20, 2008 7:41 pm

Orientuje się może ktoś jak wyglada sprawa ze składaniem mostu, w którym jedna połowa jest stara, a druga połówka jest kupiona nowa. Na allegro widziałem połówke mostu (prawa połowa) i potrzebuje właśnie prawą strone, ale istnieje obawa co do doskonałości rosyjskich inżynierów i niepowtarzalności odlewów, że może się nie zgrać. Składał już ktoś tak z całkowicie innych połówek?

klucz13

Kontaktowanie:

Re: Składanie mostu

Post autor: klucz13 » ndz kwie 20, 2008 7:54 pm

mcichy888 pisze: ale istnieje obawa co do doskonałości rosyjskich inżynierów i niepowtarzalności odlewów
To po cholerę kupowałeś taki radziecki badziew do którego nie masz zaufania :)25
:)21
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

mcichy888

Post autor: mcichy888 » ndz kwie 20, 2008 8:09 pm

klucz13 pisze:
mcichy888 pisze: ale istnieje obawa co do doskonałości rosyjskich inżynierów i niepowtarzalności odlewów
To po cholerę kupowałeś taki radziecki badziew do którego nie masz zaufania :)25
Mam zaufanie do tego auta, ale ostatnio kupiłem graty do skrzyni i na nowych zębatkach były większe luzy niż na starych, tak że trzeba by było jechać z całą skrzynią na giełde i pasować u ukraińca wszystkie zębatki po kolei.

klucz13

Kontaktowanie:

Post autor: klucz13 » ndz kwie 20, 2008 8:26 pm

mcichy888 pisze: ostatnio kupiłem graty do skrzyni i na nowych zębatkach były większe luzy niż na starych, tak że trzeba by było jechać z całą skrzynią na giełde i pasować u ukraińca wszystkie zębatki po kolei.
Bo jak byś przypadkiem nie wiedział że Białoruś,Ukraina i Rosja to różne kraje i różni producenci a syfa masz z rosji to i graty ruskie kupuj
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

Awatar użytkownika
gÓral świętokrzyski
Kontaktowanie:

Post autor: gÓral świętokrzyski » pn kwie 21, 2008 2:26 pm

na allegro widziałeś??
ty tam nie zaglądaj
tam są sami naciągacze i złodzieje jakich malo :)21
Deszcz zacina nas po pysku Uaz przelazł po bagnisku

www.korbol.prv.pl

Awatar użytkownika
Olek1605

Post autor: Olek1605 » pn kwie 21, 2008 2:28 pm

dlatego myślę że powinien powstać temat oddam jak na forum gaza takie rzeczy niektórym się walają a można by oddać bo szkoda na złom wywalić

ODPOWIEDZ

Wróć do „Uaz”