Składanie mostu
Moderator: Student
Składanie mostu
Orientuje się może ktoś jak wyglada sprawa ze składaniem mostu, w którym jedna połowa jest stara, a druga połówka jest kupiona nowa. Na allegro widziałem połówke mostu (prawa połowa) i potrzebuje właśnie prawą strone, ale istnieje obawa co do doskonałości rosyjskich inżynierów i niepowtarzalności odlewów, że może się nie zgrać. Składał już ktoś tak z całkowicie innych połówek?
Re: Składanie mostu
To po cholerę kupowałeś taki radziecki badziew do którego nie masz zaufaniamcichy888 pisze: ale istnieje obawa co do doskonałości rosyjskich inżynierów i niepowtarzalności odlewów

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Mam zaufanie do tego auta, ale ostatnio kupiłem graty do skrzyni i na nowych zębatkach były większe luzy niż na starych, tak że trzeba by było jechać z całą skrzynią na giełde i pasować u ukraińca wszystkie zębatki po kolei.klucz13 pisze:To po cholerę kupowałeś taki radziecki badziew do którego nie masz zaufaniamcichy888 pisze: ale istnieje obawa co do doskonałości rosyjskich inżynierów i niepowtarzalności odlewów![]()
Bo jak byś przypadkiem nie wiedział że Białoruś,Ukraina i Rosja to różne kraje i różni producenci a syfa masz z rosji to i graty ruskie kupujmcichy888 pisze: ostatnio kupiłem graty do skrzyni i na nowych zębatkach były większe luzy niż na starych, tak że trzeba by było jechać z całą skrzynią na giełde i pasować u ukraińca wszystkie zębatki po kolei.

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie: