wspomaganie kierownicy w uazie od MB 123
Moderator: Student
wspomaganie kierownicy w uazie od MB 123
Posiadam wspomaganie kierownicy od Mb pasowało mi idealnie do silnika, który pochodzi od tego samego dawcy hihih Problemy zaczynaja sie jak i w którym miejscu zmocowac przekładnie zeby nie wycinać przedniej czesci ramy słyszałem ze to mozliwe mile widziare rady i fotki

- marcin-gaz
- Kontaktowanie:
Marcin - jak masz gotowe foty to prześlij mi na skrzynkę.marcin-gaz pisze:http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=4926
popatrz se tutaj a jak chcesz foty to ci wysle
A tak na marginesie, w Łodzi trzymasz Gazika? Chciałbym zerknąć na kilka rzeczy...
Silvestr
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8
Opel Monterey 3.2, Nissan Pickup D22 Double Cab 2.7 TDI + 12,5 tonowy... Żurek 8x8
- marcin-gaz
- Kontaktowanie:
Silvestr fotki poszły mam nadzieje że właściwe wysłałem jak nie to napisz to wysle jeszcze raz
jeśli chodzi o gazika to w łodzi prawie, same obrzeża miasta prawie Wiśniowa Góra na kolumny 400 cos tam, nie ma sprawy w każdej chwili mozna sie umówic i obejżeć. te fotki co wysłałem to są od kolegi MOC ja swoje mam inaczej.
Pozdrawaim

jeśli chodzi o gazika to w łodzi prawie, same obrzeża miasta prawie Wiśniowa Góra na kolumny 400 cos tam, nie ma sprawy w każdej chwili mozna sie umówic i obejżeć. te fotki co wysłałem to są od kolegi MOC ja swoje mam inaczej.
Pozdrawaim
Fotki doszły - dzięki, ale chodziło mi o rozwiązanie w gaziku

Będę chciał podjechać kiedyś do Ciebie z aparatem i podpatrzeć kilka spraw przy Gazie, bo zastanawiam się nad kilkoma rzeczami a na Twoich zdjęciach nie mogę się ich dokładnie dopatrzeć.
Jak będę miał jakiś pojazd pod ręką (nogą?) to się odezwę...

Będę chciał podjechać kiedyś do Ciebie z aparatem i podpatrzeć kilka spraw przy Gazie, bo zastanawiam się nad kilkoma rzeczami a na Twoich zdjęciach nie mogę się ich dokładnie dopatrzeć.
Jak będę miał jakiś pojazd pod ręką (nogą?) to się odezwę...
Silvestr
- marcin-gaz
- Kontaktowanie: