Sklepy
Moderator: Student
Sklepy
Pewnie mnie admin powiesi za ten temat ale może wrzucicie tu dane teleadresowe sklepów z częściami do uaza bo czasem potrzeba coś na szybkiego dostać.. tylko proszę bez odpowiedzi w stylu allegro i kasztanienia 

- gÓral świętokrzyski
- Kontaktowanie:
- maciejmlynarz
A jakies sklepy na Białorusi ??
Może ktoś zna jakieś adresy sklepów na Białorusi. Mam tam niedaleko i teraz brak kolejek na grancy.
PS
A ropa jaka tania
PS
A ropa jaka tania

Naprawdę nie ma kolejek na granicy ? Jesteś pewny ? Ile godzin powróti teraz brak kolejek na grancy.

Wracając do sklepów to moge polecić sklep w Bieriozie ul. Lenina 108/2 na tyłach starych koszar - sklep razem z serwisem , można niektóre sprawy załatwić od ręki a w zasadzie od dolara. Polecam ze względu na duży magazyn z którego mozna by złożyć z parę uazów oraz to że części są dzielone na te rosyjskie oryginalne ( droższe) i pozostałe.
Przy wieździe od strony żabinki jest mały slepik ( kiosk) z częściami , widać z drogi. to filia można się spytać o magazyn.
W Brześciu jest sklep na moskiewskiej pod kobryńskim mostem i jeszcze parę innych ale wszystkie biorą części z Bierozy z narzutem. Radzę sprawdzić ceny w Polsce nie wszystkie części odziwo są tańsze iż u nas.
Monterey
- piotrek_uaz
A jak wyglada kwestia przewozu gratow przez granice ? Jakbym na przyklad mial na pace mosty, to by mnie wpuscili ?cezii pisze:Naprawdę nie ma kolejek na granicy ? Jesteś pewny ? Ile godzin powróti teraz brak kolejek na grancy.![]()
Wracając do sklepów to moge polecić sklep w Bieriozie ul. Lenina 108/2 na tyłach starych koszar - sklep razem z serwisem , można niektóre sprawy załatwić od ręki a w zasadzie od dolara. Polecam ze względu na duży magazyn z którego mozna by złożyć z parę uazów oraz to że części są dzielone na te rosyjskie oryginalne ( droższe) i pozostałe.
Przy wieździe od strony żabinki jest mały slepik ( kiosk) z częściami , widać z drogi. to filia można się spytać o magazyn.
W Brześciu jest sklep na moskiewskiej pod kobryńskim mostem i jeszcze parę innych ale wszystkie biorą części z Bierozy z narzutem. Radzę sprawdzić ceny w Polsce nie wszystkie części odziwo są tańsze iż u nas.
clo
Cło 6% i wat 22% i to wszystko. Kolejek brak śmigam czasami po naftę teraz 2 zł tam kosztuje. Ciężko o wizę i drogie to ludzie nie mają.
Gadałem z kolegą wozi cały czas sam motory to podpowiedział mi sposób jak załatwić to na granicy.
Gadałem z kolegą wozi cały czas sam motory to podpowiedział mi sposób jak załatwić to na granicy.
Z przewozem drobnych części nie ma problemu bo jak nawet nasi znajdą to nie ma jak określic ich wartosci ; tym bardziej jeśli jeszcze powesz że kupiłeś to za parę rubli. Na większe części trzeba brać fakturę , wtedy zapłacisz podatek od tego co dasz sobie wpisać na bumażkę.
Monterey
- piotrek_uaz
nie robi....mudder pisze:www.czescidouaza.pl

Przy ichniej 1-dynce droga na Mińsk nie da się nie trafić.czy Bieroza to jest dokladnie Bjaroza
po wyjeździe z brześcia na autostradę radzę skręcić na żabinke fajne krajobrazy i brak opłat które dla obcokrajowców są w dolcach albo dla odmiany w rublach rosyjskich a nie Białoruskich. Co kraj to obyczaj.
Monterey
- piotrek_uaz
Podróż odwalona, trasa fajna. M1 jest odlotowa, fajne maja ta video-radary białoruski policjant w prywatnym golfie z kamera VHS a z tyłu drugi radiowóz oznakowany.
Asortyment spory, choć wszystkiego niebyło, ceny przystępne.
4 cylinderki przód 68280 rubli
2 cylinderki tył 58500 rubli
8 okładziny szczęk 26560 rubli
1 plandeka 180000
Asortyment spory, choć wszystkiego niebyło, ceny przystępne.
4 cylinderki przód 68280 rubli
2 cylinderki tył 58500 rubli
8 okładziny szczęk 26560 rubli
1 plandeka 180000
- konrad1983nr1
- Kontaktowanie: