Od paru dni stałem sie posiadaczem mojego wymażonego samochodu i mam co do niego pytanie. Jest on strasznie wysoko podniesiony i cholernie sztywny i z tym sie wiaze moje pytanie czy to ma sens..

Moderator: Student
Pojezdzij troche po wyjebach, to zawias usiadzie i zrobi sie troche bardziej elastyczny - przynajmniej u mnie tak bylo albo sie przyzwyczailemRafal102 pisze:Witam. Mam na imie Rafał i jestem z Mrągowa. NIe ma gdzie sie przedsawic wiec robie to w swoim pierwszym poście.
Od paru dni stałem sie posiadaczem mojego wymażonego samochodu i mam co do niego pytanie. Jest on strasznie wysoko podniesiony i cholernie sztywny i z tym sie wiaze moje pytanie czy to ma sens..Czy nie lepiej go obnizyc i zyskac troche elaztycznosc samochodu.
? Czy moze jednak to sie przydaje..
Za pomoc bede wdzieczny..
1.mój też był wymarzony i śniłmi się po nocachOd paru dni stałem sie posiadaczem mojego wymażonego samochodu i mam co do niego pytanie. Jest on strasznie wysoko podniesiony i cholernie sztywny i z tym sie wiaze moje pytanie czy to ma sens.. Czy nie lepiej go obnizyc i zyskac troche elaztycznosc samochodu.? Czy moze jednak to sie przydaje.. Za pomoc bede wdzieczny..
sam tego nie wymyśliłem,wyczytałem bodajże w instrukcji obsługi a i na forum spotkałem się z takimi radami.nie wolno pod żadnym pozorem smarować resorów . bo pękają , jak masz nowe to można ale nigdy stare resory , 3 razy wymieniałem ,
nie licz że bedziesz nim jeździł i nic nie wkładał , proponuje nie liczyć kasy , ja liczyłem i uświadomiłem sobie jaki głupi jestem , nowego bym kupiłRafal102 pisze:Koledzy fotki zrobie jak bede miał chwile ale ten Uaz nie pozwala mi sie nudzić. Dziś dopatrzyłem sie kolejnej wady w resorach nie równo stoi niby liczba piór jest taka sama, a jednak z przodu jest róznica. Wszystko pokaze na zdjeciach jutro postaram sie zrobic. Może nie sa oryginalne od uaza ale wy to ocenicie bo to pierwsze moje takie autko. Dziś jeszcze walna mi przegłub z przodu ale to juz inna bajka.
Ps. Zabawa tym autkiem jest swietna. Dopiero poznaje jego możliwosci ale widze ze ma duzy potencjał.![]()
pewnie,że wartoNie no dobra wiem wiem nie miałem jeszcze autka terenowego ale miałem inne nabytki wielkowe i wiem jak jest trzy dni jazdy 4 dni naprawiania.. Ale czasem warto..
Mam tam napisane (jestem tu nowy) więc nie będę się mądrzyłDobra oceńcie te zawieszenie i czy może być szybko coś z nim zrobić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości