blokada mostu
Moderator: Student
-
- jestem tu nowy...
blokada mostu
Witam Kolegów, poproszę o pomoc. Czy ktoś stosował lub ma opinię na temat blokady mostu sprzedawanej na Allegro. http://www.allegro.pl/item397728671_uaz ... mostu.html
Chcę zamontować ją do przedniego mostu.
Chcę zamontować ją do przedniego mostu.
-
- jestem tu nowy...
-
- jestem tu nowy...
Jeżdżę w terenie od dwóch lat. Auto ma podniesioną budę o 5cm i dodatkowe 2cm dystansu pomiędzy mostami a resorami. Silnik orginał, opony Fedima Sirocco, wyciągarka elektryczna, snurkel własnej konstrukcji, elektryczny wentylator chłodnicy. Teraz będę dodawał wspomaganie kierownicy, 100A alternator i myślę o blokadzie przedniego mostu. Jeżdżę z kolegami, którzy mają większe i mocniejsze auta, zatem próbuję nie odstawać.
-
- jestem tu nowy...
Czasami trafia się blokada 100% bo ta z linku jest to chyba krzywkowa. 100% przecież można wyłączyć. Sposób wyłączania zależny od pomysłu.Krzysiek UAZ pisze:Jeżdżę w terenie od dwóch lat. Auto ma podniesioną budę o 5cm i dodatkowe 2cm dystansu pomiędzy mostami a resorami. Silnik orginał, opony Fedima Sirocco, wyciągarka elektryczna, snurkel własnej konstrukcji, elektryczny wentylator chłodnicy. Teraz będę dodawał wspomaganie kierownicy, 100A alternator i myślę o blokadzie przedniego mostu. Jeżdżę z kolegami, którzy mają większe i mocniejsze auta, zatem próbuję nie odstawać.
Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
"nullo retentus impedimento"
-
- jestem tu nowy...
-
- jestem tu nowy...
-
- jestem tu nowy...