PTO
Moderator: Student
PTO
Czy orientuje się ktoś gdzie można kupić (ktoś robi,albo posiada) PTO do Uaza? Jakie jest najlepsze? Widziałem pare razy montowane na górze reduktora, a są też montowane w tylniej części reduktora. Z góry dzięki za pomoc :] Jak ktoś ma do sprzedania to prosze o wiadomość na priv.
Re: PTO
ja mam swoją przystawkę z Kościerzyny(montowana do tylnej części reduktora) jestem zadowolony, tylko trzeba wysłać nowe elementy do gościa bo inaczej na używkach złoży. niestety kontakt mnie się zgubiłmcichy888 pisze:Czy orientuje się ktoś gdzie można kupić (ktoś robi,albo posiada) PTO do Uaza? Jakie jest najlepsze? Widziałem pare razy montowane na górze reduktora, a są też montowane w tylniej części reduktora. Z góry dzięki za pomoc :] Jak ktoś ma do sprzedania to prosze o wiadomość na priv.
w sumie 1353 KM 
no replacement for displacement!

no replacement for displacement!
Re: PTO
ta montowana na górnej części to jest oryginalna część uaza,mcichy888 pisze:Czy orientuje się ktoś gdzie można kupić (ktoś robi,albo posiada) PTO do Uaza? Jakie jest najlepsze? Widziałem pare razy montowane na górze reduktora, a są też montowane w tylniej części reduktora. Z góry dzięki za pomoc :] Jak ktoś ma do sprzedania to prosze o wiadomość na priv.
kiedyś moża to było kupić w \tarmocie ale kosztowała majątek
Off Road to choroba przenoszona przez błoto
HERBU BIEDRONKA
HERBU BIEDRONKA