PTO

jak wyżej... wszystkie modele...

Moderator: Student

mcichy888

PTO

Post autor: mcichy888 » sob paź 04, 2008 11:57 am

Czy orientuje się ktoś gdzie można kupić (ktoś robi,albo posiada) PTO do Uaza? Jakie jest najlepsze? Widziałem pare razy montowane na górze reduktora, a są też montowane w tylniej części reduktora. Z góry dzięki za pomoc :] Jak ktoś ma do sprzedania to prosze o wiadomość na priv.

Awatar użytkownika
mudder

Kontaktowanie:

Re: PTO

Post autor: mudder » sob paź 04, 2008 12:23 pm

mcichy888 pisze:Czy orientuje się ktoś gdzie można kupić (ktoś robi,albo posiada) PTO do Uaza? Jakie jest najlepsze? Widziałem pare razy montowane na górze reduktora, a są też montowane w tylniej części reduktora. Z góry dzięki za pomoc :] Jak ktoś ma do sprzedania to prosze o wiadomość na priv.
ja mam swoją przystawkę z Kościerzyny(montowana do tylnej części reduktora) jestem zadowolony, tylko trzeba wysłać nowe elementy do gościa bo inaczej na używkach złoży. niestety kontakt mnie się zgubił
w sumie 1353 KM :)21
no replacement for displacement!

Awatar użytkownika
sys-kom
Kontaktowanie:

Re: PTO

Post autor: sys-kom » sob paź 04, 2008 12:45 pm

mcichy888 pisze:Czy orientuje się ktoś gdzie można kupić (ktoś robi,albo posiada) PTO do Uaza? Jakie jest najlepsze? Widziałem pare razy montowane na górze reduktora, a są też montowane w tylniej części reduktora. Z góry dzięki za pomoc :] Jak ktoś ma do sprzedania to prosze o wiadomość na priv.
ta montowana na górnej części to jest oryginalna część uaza,

kiedyś moża to było kupić w \tarmocie ale kosztowała majątek
Off Road to choroba przenoszona przez błoto

HERBU BIEDRONKA

Awatar użytkownika
gaaz99

Post autor: gaaz99 » ndz paź 05, 2008 7:48 pm

robie jeszcze te przystawki i blokady do uaziorów :)2
jak coś to na pw
uaz 2,4td uaz2.8i gaz66

ODPOWIEDZ

Wróć do „Uaz”