Qńserwacja plandeki
Moderator: Student
Qńserwacja plandeki
Witam! Coś ostatnio mokro, więc zawsze w takiej chwili zamyślam się nad sposobem konserwacji plandeki BREZENTOWEJ. Był kiedyś preparat krzemionkowy TEXIL, działał znakomicie. Dzisiaj nieosiągalny. Czy ktoś z Koleżeństwa ma w zanadrzu patent jakiś albo co? Będę wdzięczny za rady!
Władek - Kraków
na stacjach jakichś może być...ale najlepiej popytaj po warsztatach - wurtch ma akwizytorów którzy odwiedzają regularnie współpracujące zakłady...
albo znajdź jeszcze dwóch brezentowców chętnych to w czwórke kupimy tą bańke - wyjdzie gdzieś po 80 pln, czyli tyle co spraye na jeden raz a powinno wystarczyć na 3-4 konserwacje...wtedy ja moge zamówić i podesłać...
albo znajdź jeszcze dwóch brezentowców chętnych to w czwórke kupimy tą bańke - wyjdzie gdzieś po 80 pln, czyli tyle co spraye na jeden raz a powinno wystarczyć na 3-4 konserwacje...wtedy ja moge zamówić i podesłać...
Zaraz ruszam z akcją!banan pisze:na stacjach jakichś może być...ale najlepiej popytaj po warsztatach - wurtch ma akwizytorów którzy odwiedzają regularnie współpracujące zakłady...

Władek - Kraków
- ---Ryba---
- Kontaktowanie:
Taaak. Odczepić się od nich nie idzie. Jak będziesz miał ich dosyć to zadaj im jakiś trudny temat np: jakeś specjalistyczne nażędzie którego nie mają w ofercie ani dobrze nie wiedzą jak wygląda. Mi się tak udało. Pozatym najtańsi to oni nie są.banan pisze:...wurtch ma akwizytorów którzy odwiedzają regularnie współpracujące zakłady...