Witam
Mam na imię Dawid, 20 lat.Od jakiegoś czasu studiuje cale forum... i w końcu zdecydowalem sią, chce kupić UAZa. Uprzedzając odpowiedzi: Tak, na pewno chcę Uaza

. Wlasnie z tym wiąże się moja prośba - czy ktoś z forum wie o jakimś godnym polecenia, albo mógl by rzucić fachowym okiem na któregoś z wystawionych na allegro czy w innych ogloszeniach. Oczywiście chodzi o takiego który dojedzie do mnie na kolach, no i żeby nie bylo za daleko, myślę ze do 100 km się coś znajdzie Zależalo by mi na egzemplarzu który do wiosny spokojnie mógl by robić te 20 km tygodniowo (nie w terenie) bez większych "interwencji" . Dlatego do wiosny, ze nie wiem czy teraz przyjadą zlozyc garaż ze wzgl. na śnieg, poza tym do wiosny na pewno uda się trochę uzbierać i wtedy będzie można trochę wlożyć w auto, żeby wybrać się w jakiś konkretniejszy teren. Krotko mówiąc żebym go mógl kupić i do wiosny bez problemoów i napraw jeździć. Co do reszty samochodu to raczej bez specjalnych zachcianek, może z wyjątkiem silnika - super bylo by jak byl by już przelożony na jakiegoś możliwego diesla. Kwota jaka mogę przeznaczyć "na teraz" to 3, max 4 tysiące. Nie ma ciśnienia ze musi być na już, jeśli nie uda się teraz znaleźć niczego konkretnego to wole trochę poczekać.
Pozdrawiam i z góry dzięki!