Moderator: Student
Może tu coś znajdzieszbibol pisze:Witam.Poszukuję blach mogą być używane do Uaza 452. Szczególnie potrzebne ramki okien w drzwiach,te uchylne trójkąty i osprzęt drzwi. Tarhim biorę sprzęgiełka zapytanie poszło na Pw.
A to jest kaplet Bo potrzebuje taki kaplet do blokady a nigdzie nie moge dostac!tarhim pisze:Sprzęgiełka fabryczne mogę oddać, jeden komplet. Nadmiar mam.
Z nieba mi spadłeś. Dwa dni bez wizyty na allegro i tyle dobra. Na szczęście inni czuwają (Balu-Balu). Jeszcze jeden argument na potrzebę istnienia tego wątku. Dzięki i pozdrawiam.Balu-Balu pisze:Może tu coś znajdzieszbibol pisze:Witam.Poszukuję blach mogą być używane do Uaza 452. Szczególnie potrzebne ramki okien w drzwiach,te uchylne trójkąty i osprzęt drzwi. Tarhim biorę sprzęgiełka zapytanie poszło na Pw.![]()
![]()
http://www.allegro.pl/item576855546_drz ... k_bcm.html
sprzęgiełka pod blokade tak średnio podchodzą, chociaż są do niej też potrzebne (dopinasz lub odpinasz nimi przednie koła, ale nie znaczy to ze oba biorą tyle samo)Słoń2 pisze:A to jest kaplet Bo potrzebuje taki kaplet do blokady a nigdzie nie moge dostac!tarhim pisze:Sprzęgiełka fabryczne mogę oddać, jeden komplet. Nadmiar mam.
Pozdrawiam
Ale na upartego można zaspawać mechanizm rożnicowy i zapinać sprzegła już w błocie - czyli przód ze stałą blokadą.szychu pisze: sprzęgiełka pod blokade tak średnio podchodzą, chociaż są do niej też potrzebne (dopinasz lub odpinasz nimi przednie koła, ale nie znaczy to ze oba biorą tyle samo)
Bibol był pierwszySłoń2 pisze: A to jest kaplet Bo potrzebuje taki kaplet do blokady a nigdzie nie moge dostac!
Pozdrawiam
morte36 pisze:W przekładni kierowniczej jest taka śruba do regulacji luzów w układzie i u mnie chyba siedzi jakaś nieorgnalna bo nie na żadnego zabezpeczenia żeby się nie odkręcała a nawet jak by miała jakieś zabezpieczenie to i tak by nie dało się je nakręcić bo śruba ta wystaje z obudowy tylko 1mm. Więc ciągle się luzuje i wkurza.
Szukam takiej śruby.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość