naklejki
Moderator: Student
- chiquito83
Re: naklejki
poplakalem sie 

- konrad1983nr1
- Kontaktowanie:
był już taki 

"Bo ofrojd to nie je rurka z kremem ani nie gilgotki, ostry...."
Uaz z uazowołgą a nie z andorią
Uaz z uazowołgą a nie z andorią
napisze t za autora wątku i eotkuboszek pisze:KUR_A JESTESCIE ZAJ_B_S_I DZIĘKUJE ZA POMOC MAM WAS W DUPIE.

Land Rover made by craftsmen-driven by psychos 
always look on the bright side of life

always look on the bright side of life

człowiek chciałby sobie połatać dziury po remoncieWąż pisze:napisze t za autora wątku i eotkuboszek pisze:KUR_A JESTESCIE ZAJ_B_S_I DZIĘKUJE ZA POMOC MAM WAS W DUPIE.

Super pomysł... oklejamy sobie autka cudzymi naklejkami ze zlotów i rajdów i bujamy się po mieście chwaląc się panienkom jacy to z nasz ff-roadowcy... dobry pomysł...
ja też się popłakałem
ja też się popłakałem

Stefan Ostrowski
UAZ'79 - sprzedany
teraz jest JEEP Choerokee 4.0, '90r
UAZ'79 - sprzedany
- maciejmlynarz
Koledzy no co wy chcecie. Wszyscy się uśmali to chyba dobry temat. To fajnie że są jeszcze ludzie z poczuciem humoru. A co do tematu naklejek to może pomyślimy nad jakąś w stylu naszego uazowego forum. Frotowcy np takową mają.
Szumią jodły gdzieś na dole Tam gdzie stoją dwa Patrole Stoją tam już od godziny Uaz zrobił koleiny
Przedni pomysł
Są chętni do zrobienia grafiki

Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
"nullo retentus impedimento"
- maciejmlynarz
Może ktoś zaproponuje jakąś bazę do pracy nad naklejką? Może znaczek albo jakaś grafika uaza
Szumią jodły gdzieś na dole Tam gdzie stoją dwa Patrole Stoją tam już od godziny Uaz zrobił koleiny
- maciejmlynarz
Nie wiem po co nalepy tematu UAZ, czy nie wystarczy jeśli każdy bedzie miał nalepę ogólną Forum-rajdy4x4 z napisem regionu??
bo przecież jak zobaczymy kogoś jadącego uazem czy innym autkiem z taka nalepą to się i tak pozdrawiamy.
a jak ktoś ma taką nalepę na uazie to przecież wiadomo że czyta między innymi dział uaza.
bo przecież jak zobaczymy kogoś jadącego uazem czy innym autkiem z taka nalepą to się i tak pozdrawiamy.
a jak ktoś ma taką nalepę na uazie to przecież wiadomo że czyta między innymi dział uaza.
Stefan Ostrowski
UAZ'79 - sprzedany
UAZ'79 - sprzedany
JEMU RACZEJ CHODZI O TO ŻE NAKLEJKA 4X4 RAJDY FORUM przynajmniej tak mi sie wydaje
- maciejmlynarz
Może być naklejka z forum rajdy 4x4 tylko problem będzie z dopiskiem tego regionu bo wtedy każdy indywidualnie musiałby mieć drukowaną naklejkę. Myślałem raczej nad wkomponowaniem tego napisu w znaczek uazowski albo coś w tym stylu co świadczyłoby o tym, że odwiedzamy wspólne tematy. no ale to poddaje pod dyskusje.
- maciejmlynarz
Stef tak poza tym to w twój awatar można by taki napis wkomponować. Oczywiście jesli ty się zgodzisz go udostępnić a inni coś takiego zaakceptyją
No niestety, rysunek jest własnością koleżanki która to wmyśliła i narysowała i zastrzegła sobie prawa.
Pozwoliła mi używać tego rysunku jako wizytówki strony http://www.mojuaz.com. Kiedyś już ktoś prosił o pozwolenie na wykorzystanie tego rysunku na koszulkach na rajd... koleżanka się zgodziła w zamian miała otrzymać koszulki... niestety nic nie otrzymała i od tej pory już musisz się z nią osobiście kontaktować bo wiem że chce za to trochę grosza.
I druga sprawa, logo forum z napisem podlasie - regionalny temat i drukowane były takie nalepy więc chyba problemu nie ma
Pozwoliła mi używać tego rysunku jako wizytówki strony http://www.mojuaz.com. Kiedyś już ktoś prosił o pozwolenie na wykorzystanie tego rysunku na koszulkach na rajd... koleżanka się zgodziła w zamian miała otrzymać koszulki... niestety nic nie otrzymała i od tej pory już musisz się z nią osobiście kontaktować bo wiem że chce za to trochę grosza.
I druga sprawa, logo forum z napisem podlasie - regionalny temat i drukowane były takie nalepy więc chyba problemu nie ma
Stefan Ostrowski
UAZ'79 - sprzedany
UAZ'79 - sprzedany
- maciejmlynarz
A możesz na PW podesłać jakiś namiar do koleżanki. Co prawda widzę, że temat naklejek raczej umarł no ale może coś ze własnym zakresie wykombinuje.
a forum ma jakas wlasna naklejkea jak ma to gdzie to zamowic??
uaz dojedzie prawie wszedzie, w inne miejsce dolecisz smiglowcem.
pisz do Gruzinabolek4x4 pisze:a forum ma jakas wlasna naklejkea jak ma to gdzie to zamowic??

- Jakub_AK77
- Kontaktowanie:
tu masz kontakt do gruzinabolek4x4 pisze:a forum ma jakas wlasna naklejkea jak ma to gdzie to zamowic??
Kielce
poczta@gruzin.pl
+48 692 033 989
GG: 7398611
Albo w wyszukiwarce na stronie wpisz gruzin, jest na forum.
Pzdr
GAZ nadjechał, teraz kupa roboty. No ale mam czego chciałem. GAZ 69M 1971.
- maciejmlynarz
Dzięki za kontakt
- maciejmlynarz
Nie no ja Cię proszę kolego... Z tą dakarową naklejką to poszedłeś po bandzie
ciekawe czy jakikolwiek uaz wystarowal kiedys w dakarze??:D ale chyba nie
GazikoLandPatrol z pakietem V8, project